Lagu Raya Terbaru 2016 Hari Kemenangan oleh Siti Nurhaliza

/
0 Comments
Jun 11, 2016
Assalamualaikum semua. Dah lama Dato' Siti Nurhaliza tak keluarkan lagu raya. Korang dah dengar Lagu Raya Terbaru 2016 Hari Kemenangan oleh Siti Nurhaliza? PapaG baru je dengar. Best la. Kolaborasi antara Siti dan juga Pak Ngah sudah semestinya mampu menghasilkan lagu yang menarik. For sure lagu raya ni pun ala-ala muzik tradisional. apa tidaknya hasil tangan Pak Ngah kan. Lagu-lagu ala-ala tradisinal bagi je pada dia. Ok la PapaG kongsikan lirik lagu Kemenagan oleh Siti Nurhaliza. Enjoy.


Dilangit dibumi bertasbih
Memuji kebesaran
Mengalir air mata ini
Sedari keagungan
Maha Esa...

Jendela dan pintu di hati
Terbuka seluasnya
Memohon meminta menanti
Keampunan dari-Nya

Berseru bersahutlah kita semua
Bersyukur bertahmidlah kepada-Nya
Doa dan tangisan merayu
Merayu keampunan

Oh.. oh... oh...

Inilah hari kemenangan
Inilah hari keberkatan
Sebulan kita berpuasa
Menewaskan semua godaan

Inilah hari keampunan
Inilah hari kemaafan
Antara kita dan Yang Esa
Juga kita sesama insan

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

Tiada ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.