Terima Kasih Kepada 132 Blogger Yang Support Papaglamz

/
2 Comments
Jun 24, 2016
Assalamualaikum semua. Semua masih ingat lagi segmen Milik Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA yag sedang berlangsung sekarang? Firstly PapaG nak ucapkan terima kasih kepada 132 blogger yang support Papaglamz untuk join segmen yang tak seberapa ni. By the way, segmen tak tamat lagi tau. Segmen tamat sehingga 30 Jun ni. Harapnya siapa yang tak join lagi tu boleh la join. Mana tahu rezeki korang dapat lah Shawl dari PapaG secara PERCUMA.



Ok la kat sini PapaG kongsikan link bagi anda yang nak blogwalking kesemua 132 peserta yang join segmen PapaG ni. Selamat berblog walking.


With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

  1. owh belum tamat lg eh segmen.. insya Allah pcl nk join. tak menang pun takpa just nak support papaG . ok sblm 30hb.

    BalasPadam
  2. Wah, sambutan memberangsangkan yaaaa, ada tambah hadiah kerr, hehehe

    BalasPadam