Testimoni Menarik Shawl Exclusive By Papaglamz

/
1 Comments
Assalamualaikum semua. Alhamdulillah ada juga yang memberi feedback positif terhadap shawl yang PapaG kelaurkan ni. Dalam entri kali ini PapaG kongsikan testimoni menarik Shawl Exclusive By Papaglamz buat korang semua. 


Semua shawl sama je...??!!

Ehhh.. tak semua sama je cik adik cik akak.. ada shawl yg exclusive dan terjamin kualitinya tau.... 

Contohnya shawl dari @exclusive_by_papaglamz ni.. ahkak paling suka shawl ni sebab........

1. Kualiti jahitan terbaik.. cantik dan kemas..
2. Flowwy.. dan senang nak pakai and nak bentuk
3. Tak jarang
4. Colour dwi tone yg cantik... susah nak cari shawl color mcm ni
5. Harga berpatutan.. service mantop dan pantas....!

Teringin nak grab sehelai dua helai tiga helai... berhelai-helai..?? Pegi dm @exclusive_by_papaglamz sekarang..! ya SEKARANG..!!

depa dah keluarkan second batch tau...! color memukau.. siapa cepat dia dapaaaaaaatttt...!

Gituuu testimoni dia. Terharu sangat bila Papag baca. Terima kasih pada akak sebab sudi support saya. Jom la grab batch yang kedua ni pulak yer. Hehehe.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. tgok jenis material pun tau kain jenis yg best kalau pakai. InshaAllah ada rezeki lebih ain beli. takpun rezeki murh menang GA papaglamz hehehe

    BalasPadam