Tutorial Hijab Untuk Wide Shawl

/
3 Comments
Assalamualaikum semua. PapaG pasti ramai tercari-cari gaya-gaya terkini ataupun tutorial hijab. Dalam entri kali ini PapaG kongsikan pada semua tutorial hijab untuk wide shawl. PapaG kongsikan tutorial-tutorial ini dari hasil carian google je. Semoga bermanfaat untuk anda semua. Tutorial Hujab untuk Shawl PapaG kongsikan khas untuk merek-mereka yang ingin menggayakan wide shawl ataupun shawl labuh. Memang nampak cantik dan selari dengan itu tetap menjaga tatasusila seorang wanita dalam mejaga aurat gitu.

Tutorial bergambar wide shawl

Tutorial wide shawl ni dari annisa scraf. PapaG tertarik dengan tutorial ni sebab macam mudah jer. Tak perlu nak pusing-pusing banyak sangat dah jadi. Simple but nice gitu la orang kata. Apap kta korang cuba yer. Hehehe

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. Tapi serius dari ukuran tu mmg dah labuh sgt dah. Kalau utuk yg bertudung labuh pun mmg boleh pakai. paling penting color yg PapaG guna serius cantik ! Jarang lah dpt tgok warna mcmtu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh la try grab sehelai dari PapaG kan.. Hehehe.

      Padam
  2. Nice tutorial. Patuh shariah :D

    BalasPadam