Warna Tema Baju Raya Pilihan

/
0 Comments
Assalamualaikum semua. Diam-diam dah masuk puasa hari yang kedua belas kan? Macam cepat je masa berlalu. Dan macam dah nak raya pula. Bila cakap pasal raya, korang ada baju raya ke belom? PapaG belum lagi yer. Nanti dah nak raya beli yang dah siap jer. Setiap family ataupun individu suadah pasti mempunyai warna tema baju raya pilihan mereka yang tersendiri kan? Untuk tahun ini warna tema baju raya pilihan bagi PapaG tak decide lagi. Jika tahun-tahun sebelum ni satu family PapaG termasuk mak, ayah, adik beradik dan anak-anak buah semua mempunyai warna tema baju raya pilihan yang sama. Tapi pada tahun ni kami decide untuk memilih warna tema baju raya masing-masing ikut kesukaan. Tiada warna tema yang ditentukan. Kira bebas gitu la. Jadi raya tahun ini baju raya kami tema dia warna-warni gitu. Hehehe

Korang nak tahu tak warna-warna tema baju raya yang pernah PapaG ada tahun-tahun sebelum ni? Jom PapaG kongsikan pada anda semua.






Merah ada.. Biru ada.. Hijau ada.. Macam-macam ada. Hehehe. Kalau baju ada temawarna, bagi yang perempuan tu mesti nak cari juga tudung-tudung yang matching dengan warna baju kan? Apa kata jom grab sehelai dua Shawl Exclusive By Papaglamz ni. Koleksi yang terbaru tau...!!!!


Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

Tiada ulasan: