1.7.16

Senarai Pemenang Shawl Exclusive By Papaglamz

Assalamualaikum semua. Maka berakhirlah sudah segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz hari ini. Jadi, entri kali ini PapaG nak umumkan Senarai Pemenang Shawl Exclusive By Papaglamz. Dah sedia ke belum? Sebelum tu PapaG nak ucapkan ribuan terima kasih buat semua peserta yang join. Seramai 139 orang peserta yang join. Tak sangka I ramai juga yang sudi menjoinkan diri untuk segmen ini. Hanya ucapan terima kasih je PapaG dapat berikan. Buat para pemenang PapaG ucapkan tahniah dan buat tak bertuah tu, cuba lagi next time. Nanti PapaG akan buat segmen lagi, korang join lagi yer.

Untuk menentukan pemenang kali ini, seperti biasa PapaG akan menggunakan khidmat random.org bagi membantu PapaG memilih pemenang. Korang jangan tak puas hati pulak yer. Ni je yang mampu PapaG buat untuk menentukan pemenang. Maaf yer. Hehehe

Peserta bertuah PERTAMA



Peserta bertuah KE-DUA



Tahniah buat semua pemenang. Pemenang perlu wassap alamat korang di talian 0196141393. Terima kasih korang sebab sudi join tau.

With Love
Papaglamz

-sekian-

20 ulasan:

  1. Tahniah semua! Tahniah papaG sebab GA dapat sambutan. tggu lepas raya ada orang nak soping shawl >< Semoga terus dimurahkan rezeki !

    BalasPadam
  2. tahniah kepada pemenang... ada Family PBU menang hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. Maseh kak ekin.. Alhamdulillah..

      Padam
  3. Tahniah kpd semua pemenang 😊

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  7. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  8. tahniah kpd semua pemenang ! ^^

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah ada rezeki di sini..
    Terima Kasih PapaG.
    Saya dah whatsapp detail

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. No. 130.. Tq papa glamz. Moga murah rezeki..

    BalasPadam
  11. tahniah kpda semua pemenang

    BalasPadam
  12. tahniah pemenang dapat shwal cantik..ehehhe

    BalasPadam
  13. belum ada rezeki. tahniah kpd semua pemenang :)

    BalasPadam
  14. tahniah pada para pemenang!

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com