Bag Dari Jeans Denim

/
2 Comments
Assalamualaikum semua. Korang sihat? Baru-baru ni PapaG saje mengemas bilik stor. Terjumpa seluar jeans lama yang dah tak muat. Rasa sayang nak buang terus, rasa nak buat bag dari jeans denim la. Untung-untung dapat save duit untuk belikan wife PapaG bag kan? Pada mulanya agak takut nak gunting seluar tu. Apa tidaknya, kita ni tak la pandai sangat dalam bab jahit-jahit ni. Takut tak jadi dan buang je nanti. Sayang kan? Tapi I gagahkan diri dan tangan untuk teruskan mencuba.

Hurm, gunting punya gunting, jahit punya jahit. Alhamdulillah SIAP…..!!!! Tak sangka I dapat siapkan beg dari seluar jeans lama I ni. Dan yang paling best wife PapaG suka. Bila dia tengok terkejut dia. Boleh tahan jugak laki dia ni menjahit kan. Hehehe.


Korang rasa macam mana? Ada tak ala-ala exclusive dari mana-mana butik hasil jahitan beg dari kain jeans denim yang PapaG buat ni? Jangan tak tahu ada yang siap Tanya-tanya nak tempah bila PapaG kongsikan gambar beg yang PapaG hasilkan ni dekat facebook. Errmmm, maaf la Iollss is tak berani nak amek tempahan segala bagai ni lagi. Almaklumla, masih baru lagi kan. Nampak dari jauh memang la macam ok perfect. Tapi bila korang tengok dekat-dekat, macam-macam cacat cela akan korang nampak. Jahitan senget sana sini, Benang kusut sana sini dan macam-macam lagi la. Tak rela I nak amek tempahan lagi ye.

Tapi takpe. Orang kata practice make perfect kan? Lepas ni nak practice lagi la. Nak kena main-main dengan mesin jahit hadiah dari mak mertua PapaG ni lebih lagi. Nak kena faham apa ragam mesin jahit ni baru la boleh hasilkan jahitan yang lebih baik kan. Insyallah satu hari nanti. Mana tahu PapaG boleh mencaras Ridzwan Radzwill satu hari nanti. Gituuuuuu. Hahahahha.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

  1. wahh kreatif papaG..

    Jom join Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com. Klik : http://yanieyusuf.com/2016/08/fabulous-four-terbaru-dari-dominos-pizza/

    BalasPadam
  2. Are you looking to ways to gain global recognition quickly? You just need to Buy Facebook Followers to become well-known on world wide web. buy face book follower

    BalasPadam