Cara Paling Sweet Pujuk Isteri Ketika Tidur

/
3 Comments
Assalamualaikum semua. Dalam hidup rumah tangga kadang kala ada timbul tenggelamnya kan. Bak kata pepatah, sedangkan lidah lagikan tergigit, inikan pula suami isteri. PapaG paling susah hati kalau wife I merajuk tau. Kadang putus ayat juga nak memujuknya. Last-last kita diamkan aje. Nanti-nanti sejuk la tu. Kejam tak? Hehehe. Tapi korang boleh cuba cara paling sweet pujuk isteri ketika tidur ni. Insyallah berkesan.


Ok tak? Jangan lupa cuba tau. Insyallah berkesan. Perempuan ni sejak azali lagi memang lembut hatinya kan? Sebab tu nak sangat perhatian dari orang lain. Lebih-lebih lagi perhatian dari suami sendiri. Jadi sebagai suami ni harus la peka dan sensitif dengan segala perubahan-perubahan dari segitindak tanduk dan segala percakapan isteri. Kadang kala mereka ni bgi hint-hint je nak kata diorang merajuk. Tak cakap terang-terang. Sabar je la kan? 

Itulah dalam rumah tangga. Tapi si isteri tu jangan la dok asyik merajuk saja. Cuba bayangkan dalam seminggu 5 6 kali merajuk, jenuh jugak la si suami tu nak memujuknya kan. Serious cakap lelaki ni agak tak pandai memujuk. Korang jangan nak termakan sangat dengan cerita TV3 setiap hari pukul 7 tu yer. Takde maknenye lelaki nak sweet-sweet sangat segala bagai la. Dan nature bagi seorang lelaki ni kurang memahami. Korang sabor je la. Kalau dapat lelaki yang sweet-sweet macam dalam drama tu harap rezeki korang la. Harap jaga dengan elok. Hehehe.

Ok la sampai di sini. Selamat memjuk isteri-isteri anda di MALAM JUMAAT ni.

With Love
Papaglamz

-sekian- 


You may also like

3 ulasan:

  1. Takde sape nak pujuk kite..ehhh..hahaaha

    BalasPadam
  2. saya setuju bila papaglamz kata bukan susah sangat nak pujuk wanita nih..tp tula..kadang2 lelaki ni sengaja je buat2 tak reti nak pujuk...krik..krik sungguh

    BalasPadam
  3. erkkkkk tersalah masuk entri lagi ke kakcik ni? hahahahhaa. btw good advice papaG! hehehe.

    BalasPadam