Until We Meet Again BOSS

/
3 Comments
Ogos 18, 2016
Assalamualaikum semua. Untill we meet boss again katanya. After 2 years kita bersama dah tiba masanya untuk pulang ke negara asal. Thank you bos for everything you have already shared with us. Insyallah segala tunjuk ajar yang diberi akan kami terapkan dalam nilai kerja kami setiap hari gituuu. 

One thing yang PapaG perasan tentang bos yang sorang ni, masa dia datang 2 tahun lepas, kau mian kurus lagi. Tapi tak sangka pulak selepas 2 tahun ni perut dia ala-ala babam dh yer. Mungkin dia kat Malaysia ni banyak makan kot. 



Baru-baru ni we olls buat la farewell untuk bos yang sorang ni. Just smple dinner sambil sembang-sembang kat Sara Thai Kitchen Balok. Korang kalau datang Kuantan, sebut je Sara Thai memang popular la. Menu-menu kat sini pun ok jugak la. 

Ok la entri pendek je malam ni. Good night guys. Boss jangan lupa kami. Harap-harap faham la. Hehehe.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. Farewell Simple2 pon meriah je makanan..manalah bos x bambam..haha

    BalasPadam
  2. No, no. Whoever come to Malaysia, mesti akan keluar dengan at least bertambah berat badan. LOL

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.