PapaG dalam drama terbaru HERO Hati Ku Si Penarik Beca

/
1 Comments
September 23, 2016
Assalamuaalikum semua. Memang trend sekarang ni agaknya title drama-drama melayu ni berkaitan dengan badan beruniform ni kan? Kalau sebelum ni drama di TV3 dalam slot drama Akasia dengan tajuk Sayang Ku Kapten Mukhriz, kini viral dengan drama Abang Bomba I Love You pula. Semakin popular la unit beruniform kat Malaysia ni nanti. Jangan tak percaya kang ramai pula nak join unit beruniform nanti. Tak kira la polis ke, bomba ke, askar ke dan banyak lagi. Hehehe. 


Kalau PapaG jadi hero dalam drama rasa ada yang nak tengok tak? Nah poster drama impian PapaG. Drama HERO Hati Ku Si Penarik Beca. Nanti kan keunculannya stu hati nanti. Satu hari yang tak tahu bila. Hehehe

Ps: Entri merapu. Sory la korang. Tak de idea pulak hari ni. Sejak kebelakangan ni idea sendu dan malu2 nak keluar dari akal fikiran.

With Love
Papaglamz

-sekian-






You may also like

1 ulasan: