Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016

/
6 Comments
Oktober 21, 2016
Assalamualaikum semua. Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.


KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN




Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

6 ulasan:

  1. Hai..sy pun join heeee..btw, sy dah follow sini:)

    jemput singgah blog sy http://hyheejabs.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html

    BalasPadam
  3. salam..
    singgah dari segmen yang sama...http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html
    goodluck..
    btw saya dah follow blog awk..
    klau x keberatan..boleh lar singgah n follow blog saya :)

    BalasPadam