Kek Coklat Murah di Kuantan

Assalamualaikum semua. Ada sesiapa yang craving gila-gila dengan kek coklat? Haaa, bagi mereka yang duduk Kuantan dan mencari kek coklat murah sekitar kawasan korang, PapaG ada jaul tau. 

YANG BuKaN HaNtoOOo KeK COKLAT JANGAN BACA!!

.
JaNGaN BaCa!!
.
Bukan apa...................................
.
.
.
Takot TeRJeBaK  ⚠️⚠️

harga kek coklat moist kukus dalam bekas plastik, harga kek coklat moist 2016, harga kek coklat moist dalam bekas, door gift kek coklat moist, harga kek coklat kukus, harga bekas plastik kek, harga kek cheese leleh 2015, harga kek coklat moist kukus 2016, harga kek murah terkini,

harga kek coklat moist kukus dalam bekas plastik, harga kek coklat moist 2016, harga kek coklat moist dalam bekas, door gift kek coklat moist, harga kek coklat kukus, harga bekas plastik kek, harga kek cheese leleh 2015, harga kek coklat moist kukus 2016, harga kek murah terkini,

harga kek coklat moist kukus dalam bekas plastik, harga kek coklat moist 2016, harga kek coklat moist dalam bekas, door gift kek coklat moist, harga kek coklat kukus, harga bekas plastik kek, harga kek cheese leleh 2015, harga kek coklat moist kukus 2016, harga kek murah terkini,

harga kek coklat moist kukus dalam bekas plastik, harga kek coklat moist 2016, harga kek coklat moist dalam bekas, door gift kek coklat moist, harga kek coklat kukus, harga bekas plastik kek, harga kek cheese leleh 2015, harga kek coklat moist kukus 2016, harga kek murah terkini,

dgn limpahan rasa coklat " LuaQ DaLaM CoKLaT " ni!!! 😋😋😋

Dah BANYAK terjual kot....rugi klu Demo2 tak cuba  👇

++KEK COKLAT ISTIMEWA++

Harga?
Semua mampu milik bukan mampu tngok je... confirm #MampuMilik and u'll spend!😍😍😍

rasa?
Tak yah cakap la...!!! Memang ni 👍👍👍 haaaa....!!! Bukan aku yang cakap. Sesiapa yang penah beli yang cakap ye...

haaa..interested?

do pm/wassap at 0196141393 keyy...

KU RELA UNTUK MEMBERI YANG TERBAIK UNTUK UOOLLLSS TAU..!!!!! 😘😘😘

********************************************
psstttt....

Maaf untuk yang jauh dari area Kuantan ni, Iolllsss takde buat pos. Iolss takut kek rosak pulak nanti.

Sooooo...!!!!

Rakyat2 jelata di Kuantan tahniah sebab korang berpeluang merasa KEK Coklat Istimewa dari iolllss ni tau. Jangan lepaskan peluang ini....!!!

untuk self pick up: 
Taman Dato' Rashid, Bypass Kuantan-Kemaman.
**please inform sebelom datang..tkot tak de kt rumah yee**

*****************************************

ok.tu je nk ckp. 💞💞

With Love
Papaglamz

-sekian-

Baca Juga :

Jadikan Kek Coklat Moist Sebagai Birthday Kek
Kek Pisang Exclusive By Papaglamz | Kini dan Dulu

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

Google+ Followers