Brownies Istimewa dan Murah di Kuantan

/
1 Comments
Mei 08, 2017
Assalamualaikum semua. Dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM aku lancar produk terbaru #DariDapurPapaglamz iaitu Brownies Istimewa dan Murah di Kuantan. Open for order now. Setelah aku Belajar Membuat Brownies Kedut dan telah pun berjaya, aku lancarkan produk baru aku ni. Jangan lupa untuk mencuba tau. 

Brownies Kuantan, Brownies COD Kuantan, kedai kek di kuantan, tempahan kek di kuantan, kedai kek di indera mahkota kuantan, cake delivery kuantan, bakery kuantan, penghantaran kek di kuantan,

Aku pasti, ramai yang nak makan something "sweet" bersama keluarga tapi malas keluar rumah. Haaaaa! Jom cuba try test BROWNIES Exclusive dari Dapur Papaglamz. Memang terbaik la. Sekali korang rasa mesti nak lagi. Order sekarang....!!!!

Brownies yang aku buat didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza.

  • Full size 9"X9" (~1kg) - RM45
Brownies Kuantan, Brownies COD Kuantan, kedai kek di kuantan, tempahan kek di kuantan, kedai kek di indera mahkota kuantan, cake delivery kuantan, bakery kuantan, penghantaran kek di kuantan,

  • Mini brownies 6"X6" (~1/2kg) - RM25
Brownies Kuantan, Brownies COD Kuantan, kedai kek di kuantan, tempahan kek di kuantan, kedai kek di indera mahkota kuantan, cake delivery kuantan, bakery kuantan, penghantaran kek di kuantan,


.Jadi korang boleh piih nak saiz yang mana. Yang mini saiz tu boleh la untuk merasa seisi keluarga. Kalau ada special event, boleh la order yng full saiz 1kg tu. Banyak sikit.

Brownies juga korang boleh guna untuk di jadikan kek birthday. Sangat menarik tau. 

Brownies Kuantan, Brownies COD Kuantan, kedai kek di kuantan, tempahan kek di kuantan, kedai kek di indera mahkota kuantan, cake delivery kuantan, bakery kuantan, penghantaran kek di kuantan,

Ok la, pape  PM/WHATSAAPP: 0196141393. Atau <<<klik disini>>> je

With Love
Papaglamz

-sekian-
.


You may also like

1 ulasan: