Gambar Kek Hari Jadi

/
3 Comments
Mei 22, 2017
Assalamualaikum semua. Ok la malam ni aku nak kongsikan pada semua gambar kek hari jadi atau birthday cake yang aku pernah buat untuk customer-custmer aku. Biasa-biasa je. Tapi ok la ada juga yang nak try beli kan? Hehehe

gambar kek hari jadi dan ucapan, gambar kek hari jadi paling cantik, koleksi gambar kek hari jadi, gambar kek hari jadi kartun, kek hari jadi simple, kek hari jadi kanak-kanak, kek hari jadi anak perempuan, gambar kek hari jadi untuk suami, happy birthday cake hd, birthday cake with photo, birthday cake images download, birthday cake images with name, birthday cake images hd, birthday cake with name and photo, happy birthday cake with name free download, happy birthday cake pictures with name,

gambar kek hari jadi dan ucapan, gambar kek hari jadi paling cantik, koleksi gambar kek hari jadi, gambar kek hari jadi kartun, kek hari jadi simple, kek hari jadi kanak-kanak, kek hari jadi anak perempuan, gambar kek hari jadi untuk suami, happy birthday cake hd, birthday cake with photo, birthday cake images download, birthday cake images with name, birthday cake images hd, birthday cake with name and photo, happy birthday cake with name free download, happy birthday cake pictures with name,

gambar kek hari jadi dan ucapan, gambar kek hari jadi paling cantik, koleksi gambar kek hari jadi, gambar kek hari jadi kartun, kek hari jadi simple, kek hari jadi kanak-kanak, kek hari jadi anak perempuan, gambar kek hari jadi untuk suami, happy birthday cake hd, birthday cake with photo, birthday cake images download, birthday cake images with name, birthday cake images hd, birthday cake with name and photo, happy birthday cake with name free download, happy birthday cake pictures with name,



gambar kek hari jadi dan ucapan, gambar kek hari jadi paling cantik, koleksi gambar kek hari jadi, gambar kek hari jadi kartun, kek hari jadi simple, kek hari jadi kanak-kanak, kek hari jadi anak perempuan, gambar kek hari jadi untuk suami, happy birthday cake hd, birthday cake with photo, birthday cake images download, birthday cake images with name, birthday cake images hd, birthday cake with name and photo, happy birthday cake with name free download, happy birthday cake pictures with name,

gambar kek hari jadi dan ucapan, gambar kek hari jadi paling cantik, koleksi gambar kek hari jadi, gambar kek hari jadi kartun, kek hari jadi simple, kek hari jadi kanak-kanak, kek hari jadi anak perempuan, gambar kek hari jadi untuk suami, happy birthday cake hd, birthday cake with photo, birthday cake images download, birthday cake images with name, birthday cake images hd, birthday cake with name and photo, happy birthday cake with name free download, happy birthday cake pictures with name,

Contoh ucapan selamat hari jadi.


Selamat hari jadi

Semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.

Happy birthday

May your birthday and every day be filled with the warmth of sunshine, the happiness of smiles, the sounds of laughter, the feeling of love and the sharing of good cheer.

Selamat hari lahir

Semoga dikurniakan umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati.

Doa selamat hari lahir

Ya Allah..Abadikan kasih sayangnya,tunjukkanlah jalannya dan penuhilah dengan cahaya-Mu yang tidak pernah redup,lapangkanlah dadanya dengan limpahan iman dan keindahan tawakal kepada-Mu,hidupkanlah dengan ma’rifat-Mu,dan matikanlah dalam keadaan syahid di jalan-Mu. Sesungguhnya Engkau sebaik-baik Pelindung dan sebaik-baik Penolong. Aamin.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. Bila lah nk dpt merasa air tgn papaG yg menjadi sebutan ni kan.

    BalasPadam
  2. Pepagi dah nengok kek.. adoi.. meleleh air liur..

    BalasPadam
  3. simple yg penting sedap kannn!

    BalasPadam