My Harry Potter Collection

/
8 Comments
Ogos 03, 2017
Assalamualaikum semua. Siapa tak tahu siri popular yang penuh dengan dunia magik Harry Potter kan? Aku adalah antara peminat siri Harry Potter. Setiap siri Harry Potter yang difilemkan telah aku katam. Dan kebanyakan filem-filem Haryy Potter aku tonton di panggung wayang. Kalau dulu tengok kat wayang, sekarang tengok kat laptop jer. Aku ada full movie Harry Potter Collection dari siri yang petama sehingga la siri yang ke 7 bahagian ke-dua. Dan aku dah ulang tengok semuanya sebanyak 3 kali ulang-ulang tahun ni. Hahahaha. Gigih kan..???

My Harry Potter Collection


Ok la tu je nak cakap yang aku ada koleksi full movie Harry Potter. Hahahaha. #AkuTakDeIdeaNakUpdateEntri

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. Saya tak pernah tengok walau 1 episod pun, huhuhu. Loser rasa, haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala mai.. movie je pon. x de la loser mana..

      Padam
  2. Dulu tak minat Harry Potter. Tapi sejak menjangkau usia ni, macam addict pulak. Lepas tu terpengaruh nak jadi ahli sihir jugak. Duhhh

    BalasPadam
  3. layan Harry potter ne masa bujang jew dah start ada anak tak terlayan movie2 ne. huhu

    BalasPadam