Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

31.10.17

Video Resepi Butter Kek Mudah Step by Step


Assalamualaikum semua. Kali ni aku nak kongsikan dengan korang semua video resepi butter kek mudah step by step. Jangan lupa untuk mencuba. Kalau nak baca resepi butter kek, boleh klik disini. Jangan lupa subscribe channel you tube Papaglamzdotcom sekarang (klik disini). Insyallah aku akan update video-video best untuk korang semua.

With love
Papaglamz

-sekian-

Carian berkaitan

7 ulasan:

  1. sedapnya, kek yang dah siap x da jual ke... akak ni makan kek suka tapi buat tu mmg x gemar..

    BalasPadam
  2. Wow.. kek simple tapi sedap sepanjang zaman

    BalasPadam
  3. Kaklong paling suka kek butter yang plain..
    Sampai tak sedar asyik ngap ngap je.. :D

    BalasPadam
  4. rajin sekrg buat kek..bgus tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgh rajin. cari content utk blog kn. hahah

      Padam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com