Bukan Medan Selera Biasa-Biasa, KIMSTONE Food Court & Hall Ini Macam Restoran Dalam Kebun!

/
2 Comments
Januari 26, 2018
Tempat makan yang diberi nama KIMSTONE Food Court & Hall merupakan satu lagi tempat makan terbaru yang baru sahaja memulakan operasinya pada tahun 2017. 

Food court yang bertemakan ala-ala restoran di dalam kebun ini mempunyai keunikannya tersendiri yang pasti  mampu membuat para pengunjung teruja.

lila wadi restaurant kuantan pahang malaysia, brotherhood western & grill kuantan pahang malaysia, restoran sedap weh kuantan pahang malaysia, tempat best di kuantan, lila wadi kuantan, restoran sedap wehhh! kuantan, pahang, kotak kalam kuantan, restoran sedap wehhh kuantan pahang malaysia,

lila wadi restaurant kuantan pahang malaysia, brotherhood western & grill kuantan pahang malaysia, restoran sedap weh kuantan pahang malaysia, tempat best di kuantan, lila wadi kuantan, restoran sedap wehhh! kuantan, pahang, kotak kalam kuantan, restoran sedap wehhh kuantan pahang malaysia,

Menariknya disini, anda bukan sahaja boleh makan, tetapi anda boleh menikmati suasana yang cantik dengan limpahan lampu-lampu yang berwarna-warni serta anda juga bakal dihidangkan dengan alulan muzik band secara langsung. 

Sangat menarik dan memang sesuai buat anda yang hendak bersantai bersama keluarga atau rakan-rakan. Berikut adalah "Killer" menu yang boleh anda nikmati bila datang ke sini.

lila wadi restaurant kuantan pahang malaysia, brotherhood western & grill kuantan pahang malaysia, restoran sedap weh kuantan pahang malaysia, tempat best di kuantan, lila wadi kuantan, restoran sedap wehhh! kuantan, pahang, kotak kalam kuantan, restoran sedap wehhh kuantan pahang malaysia,




Untuk makluman, food court ini beroperasi dari setiap hari Selasa hingga Ahad dan setiap hari, food court ini mula dibuka pada jam 4.30 petang dan ditutup pada pukul 12.00 tengah malam. Masa yang begitu sesuai untuk anda makan-makan dan bersantai bersama keluarga.

Untuk makluman anda juga, foodcourt ini ada menyediakan perkhidmatan buat anda yang ingin mengadakan majlis perkahwinan atau apa sahaja majlis-majlis keraian. 


Tempatnya yang luas sudah pasti mampu memuatkan ramai tetamu dan memberi keselesaan kepada mereka yang hadir ke majlis anda nanti.

Jadi apalagi? Jangan lupa singgah di sini juga anda datang ke Kuantan.

With Love
Papaglamz

-sekian-

Artikel ini pernah aku tulis di portal Cari.my sebagai penulis jemputan. Jom klik disini untuk membacanya.

Carian Lain
restoran sedap weh kuantan pahang malaysia,
tempat best di kuantan,
lila wadi kuantan,
restoran sedap wehhh! kuantan, pahang,
kotak kalam kuantan,
restoran sedap wehhh kuantan pahang malaysia,


You may also like

2 ulasan:

  1. nampak santaii foodcourt ni, selesa pula tu sebab open space =D
    btw salam jumaat =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. Memang santai. Spt didalam kebun atau taman

      Padam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.