Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Isteri Ku

/
2 Comments
Januari 08, 2018
Assalamualaikum semua. 7 January merupakan tarikh ulang tahun kelahiran wife aku. Alhamdulillah telah bertambah lagi satu angka umurnya. Anak pun dah 2, kira ala-ala dah tua jugak la kan? Bersempena dengan ulang tahun kelahiran wife aku ni, nak buat wish ucapan selamat hari lahir istimewa untuk isteri yang tercinta. Hehehe

selamat hari lahir isteriku, doa ulang tahun untuk isteri tercinta, ucapan hari lahir isteri tersayang, ucapan selamat ulang tahun buat isteri islam, puisi ulang tahun untuk istri tercinta lengkap, ucapan ultah buat istri yang jauh, ucapan selamat ulang tahun untuk isteri tercinta dalam bahasa inggris, gambar ucapan ulang tahun untuk isteri,

Aku berharap wife aku diberi kekuatan, kesihatan, kebahagiaan dan diberikan kehidupan yang harmoni dan bahagia dalam rumah tangga kita insyallah. Harap jangan serik menjadi suri dihati abang tau. Happy birthday my dear.




Buat yang mendoakan dan memberi ucapan selamat ulang tahun kelahiran untuk wife aku di facebook atau di instagram, aku ucapkan ribuan terima kasih di atas doa dan ucapan itu. Semoga allah makbulkan doa-doa korang semua insyallah.

With Love
Papaglamz

-sekian-
Carian Lain


You may also like

2 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.