3.8.18

Idea menarik dan kreatif hiasan tayar terpakai anda mesti cuba

Assalamualaikum semua. Kalau dah kreatif tu, barang terbuang pun bila dapat sentuhan kreatif memang akan menghasilkan sesuatu yang menarik sebagai hiasan dan menjadi kegunaan lain. Sama jugalah kisahnya tayar terbuang. Bagi yang kreatif dan mempunyai idea yang menarik sudah pasti dapat menggubah tayar buruk menjadi sesuatu yang cantik.

Tidak perlu membazir membeli barang-barang hiasan yang mahal, hanya Do It Yourself (DIY) je dah mampu menghasilkan sesuatu yang menarik. Yang penting korang perlulah kreatif menggubah sesuatu.






















Macam-macam bentuk dan rupa hiasan dari tayar terpakai ni kan? Ada boleh jadi burung, kenderaan, pasu bunga dan macam-macam lagi. Yang penting perlu rain dan juga kreatif serta ada keinginan untuk membuatnya.

Semoga idea-idea membuat hisan daripada tayar terpakai ini memberi insirasi buat anda semua ya!

Sumber foto: Google

With love
Papaglamz

-sekian-


8 ulasan:

  1. Balasan
    1. klu kreatif apa sahaj jd cantik.!

      Padam
  2. Wah...terbaik la..buat buat lepas ni..banyak tayar2 terpakai kat tempat keje..dari biar boleh buat mcm ni..tq sharing

    BalasPadam
  3. kreatif. suka tgk yang perigi and bentuk cawan tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan. comil je. org klu kreatif buat apa pun menjadi.

      Padam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com