Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

3.10.18

Homestay Di Ampang - Banglo Mewah Taj Villa Taman Zoo View

Assalamualaikum semua. Siapa yang mengikuti perkemangan aku, tentu korang tahu cerita AFB Gathering 2018 yang berlangsung pada bulan Julai yang lepas. Dalam entri kali ni saja nak cerita semula homestay di Ampang yang kami gunakan untuk gathering kali ni.

Kami sebenarnya sewa homestay yang berdekatan dengan zoo negara Ampang. Homestay ni adalah sebuah banglo mewah yang diberi nama Taj Villa Taman Zoo View. Homestay ni betul-betul dekat dengan Zoo Negara ampang. Hanya beberapa minit sahaja. 

Pandangan dari luar villa. Awesome..!!
Yang best, homestay ini mempunyai pool. Memang puas mandi dalam pool. Memang condition banglo mewah ni sangat tip top la. Sesuai untuk anda yang hendak bercuti bersama keluarga yang besar. Sangat-sangat recommended.

Jom tengok gambar yang aku nak kongsikan pada korang semua tentang banglo mewah Taj Villa Taman Zooview ni:

Living room ni la tempat aku lepak. Luas ya ampunnn. Yang pasti SATU RUMAH FULLY AIRCOND. X ade rasa panas tau..!!

Macam biasa la bila kumpul ramai-ramai ni mesti nak berbbq bagai kan? So, kat sini pun ada di sediakan port khas untuk bbq. Memang Awesome..!!!

Ruang untuk berbbq. Bersebelahan dengan pool sahaja

Living room yang luas

Ada 5 bilik tidur kat villa ni. Semua ber air cond kecuali bilik yang kat dapur. Aku panggil bilik bibik 

Dapur yang lengkap dengan oven, peti ais, gas, semua la. Tinggal beli bahan untuk memasak j

Ruang untuk membasuh baju pun ade. Siap ad pengering lagi tau! Jangan risau baju anak basah asyik nak main kolam je. Korang boleh basuh kat sini

Ruang dapur idaman aku. Antara tempat yang aku paling suka. Kalau la dapat buat kat rumah sendiri, mau aku tidur kat dapur je

Baca juga : Idaman Villa @Malacca Homestay Pilihan Di Tengah Bandar Melaka

Di bahagian atas juga ada ruang untuk keluarga



Tandas EXCLUSIVE..!!!


Bar corner. Sambil2 tengok anak2 bermain kolam boleh la lepak kat ruang ni. 
Berdekatan dengan banglo ni ada sebuah kedai makan 1Cafe juga. Kalau korang kelaparan boleh juga singgah cafe ini untuk mejamu selera. Next entri insyallah aku cerita tentang cafe ni pula ya. Tunggu.!

Details tentang banglo:

Contact no: 013-3809187 (ruby)
Fb.me/MilleniumTravelChauffeursSdnBhd
Instagr.am/duyong_secrets

With Love
Papaglamz

-sekian-

LIKE dan FOLLOW Papaglamz.com untuk update terkini di Facebook, Twitter, Instagram serta Telegram.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com