Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

23.7.19

Jom Subscribe Youtube Channel Papaglamz TV

Asalamualaikum semua. Macam dah lama tak menu sebarang artikel kat sini. Almaklum, idea ni kadang-kadang datang, kadang pergi. Dan kemalasan juga menguasai diri.

Korang semua sihat ke? Aku harap korang semua sihat la ya. Entri kali ini sekadar hendak bertanya kahabar dan nak meguwar-warkan pada semua tentang youtube channel aku.


Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!



Untuk pengatahuan semua, sekarang ni aku macam aktif pula di youtube. Macam-macam video amatur yang aku buat dan upload di channel Papaglamz TV. Kalau korang rajin, jemput-jemputlah menyinggah dan jangan lupa untuk subscribe. 

Antara video yang aku upload adalah video masak, video life aku dengan anak-anak dan juga video DIY. Kalau nak tahu lagi, stalk la youtube channel aku ya.

Ok la, selamat berjumpa lagi.

With Love
Papaglamz

-sekian-

2 ulasan:

  1. RASA MACAM DAH SUBSCRIBE APAPUN MEMANG PUJI PAPAG BERANI JUMP TO YOUTUBE

    BalasPadam
  2. Semoga menjadi Youtuberzzz berjaya dan ternama.. :)

    ...

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com