Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

3.9.19

HOMEMADE | Resepi Sangkaya Ala-ala Boat Noodles

HOMEMADE | Resepi Sangkaya Ala-ala Boat Noodles - Papaglamz TV

Asslamulaikum semua. Ada yang tercari-cari resepi sangkaya ala-ala boat noodle tu? Mai sini saya kongsikan HOMEMADE | Resepi Sangkaya Ala-ala Boat Noodles.


Resepi sangkaya mudah ni saya cuba dengan bantuan cik abang google la. Siapa lagi kan? Korang jangan lupa untuk mencuba sangkaya pandan ni tau.

Nak tahu bahan-bahan serta cara buat sangkaya pandan ni sila lah menonton video ini sehingga ke penghujungnya. Klik link di bawah ni.

Jom tonton : HOMEMADE | Resepi Sangkaya Ala-ala Boat Noodles - Papaglamz TV

Enjou this video dan selamat mencuba...!!!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

3 ulasan:

  1. Mudah rupanya nak buat sangkaya ni. Sekali ja pergi ke boat noodle sebab mcm sikit sangat lauk dalam satu mangkuk. Tak tahu lah sebab kedai tu ke atau memang standard resipinya :D

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com