Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

5.9.19

How To Make Corndog | Resepi Corndog Simple

How To Make Corndog | Resepi Corndog Simple – Papaglamz TV

Hi semua. Hari in saya nak kongsikan resepi corndog simple (corndog recipe). Corndog ni mula dikenali ramai bila adanya influence dari drama-drama korea. Kiranya corndog ni makanan dari negara diorang.


Sebenarnya mudah je nak buatnya. Homemade corndogs ramai je yang mencubanya sekarang ni. Dan menjadi tau. So saya pun nak cuba la. 

Jom tonton : How To Make Corndog | Resepi Corndog Simple

Banyak je resepi corndog yang korang boleh cari kat google. kalau koran nak cuba boleh google:

how to make corn dogs from scratch,
resepi corn dog,
easy corn dogs recipe 

dan banyak lagi..!!!

So, enjoy this video dan selamat mencuba gais..!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

2 ulasan:

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com