Resepi Sihat Ikan Cencaru Bakar Simple Bersama Resepi Air Asam Cicah Sedap Dan Mudah

Resepi Sihat Ikan Cencaru Bakar Simple Bersama Resepi Air Asam Cicah Sedap Dan Mudah

Assalamualaikum semua. Video kali ini saya kongsikan resepi ikan bakar. Resepi ikan cencaru bakar ini saya buat bersama resepi air asam cicah yang sedap dan mudah.

Resepi ikan caru bakar ini saya buat versi yang sihat tanpa minyak dan menggunakan garam yang sedikit sahajat. Jadi, buat anda yang sedang berdiet tu, boleh la mencuba resepi ikan bakar yang mudah ini.

resepi ikan bakar,ikan bakar simple,ikan caru bakar simple,ikan caru bakar air asam,ikan caru bakar sambal,ikan caru bakar sumbat kelapa,ikan caru bakar cicah air asam,resepi air asam pencicah ikan bakar,resepi air asam ikan bakar,ikan cencaru bakar,resepi air asam,resepi air asam cicah terbaik,air asam cicah ikan bakar,resepi ikan cencaru bakar,cicah ikan keli bakar colek ikan,air cicah ikan bakar,ikan bakar,ikan bakar sambal,resepi ikan cencaru diet

ok la, jom saksikan video dari saya ikan cencaru bakar bersama dengan resepi pencicah air asam jawa yang sedap ni. Selamat mencuba.

Resepi Sihat Ikan Cencaru Bakar Simple Bersama Resepi Air Asam Cicah Sedap Dan Mudah 

Bahan-bahan

2 ekor ikan cencaru
2 biji bawang merah
4-5 ulas bawang putih
7 tangkai cili padi
serbuk kunyit
garam 
gula

Kalau korang nak tengok cara saya memasaknya, boleh lah lihat video dibawah:

Jom Tonton - Resepi Sihat Ikan Cencaru Bakar Simple Bersama Resepi Air Asam Cicah Sedap Dan Mudah

With Love
Papaglamz

-Sekian-

Tags
resepi ikan bakar,ikan bakar simple,ikan caru bakar simple,ikan caru bakar air asam,ikan caru bakar sambal,ikan caru bakar sumbat kelapa,ikan caru bakar cicah air asam,resepi air asam pencicah ikan bakar,resepi air asam ikan bakar,ikan cencaru bakar,resepi air asam,resepi air asam cicah terbaik,air asam cicah ikan bakar,resepi ikan cencaru bakar,cicah ikan keli bakar colek ikan,air cicah ikan bakar,ikan bakar,ikan bakar sambal,resepi ikan cencaru diet

Resepi Kentang Goreng Crispy Ala KFC Yang Mudah | Simple French Fries Homemade

Resepi Kentang Goreng Crispy Ala KFC Yang Mudah | Simple French Fries Homemade

Assalamualaikum semua. Ok hari ni saya ada buat video tentang Cara Mudah Membuat Kentang Goreng Ala KFC Resepi French Fries. Ini homemade tau! 

HOMEMADE | Resepi Kentang Goreng Crispy Ala KFC Yang Mudah | Simple French Fries Homemade

kentang goreng,cara membuat kentang goreng,french fries,resepi jejari kentang goreng,kentang goreng kfc,kentang goreng kfc homemade,membuat kentang goreng kfc,kentang goreng crispy kfc,kentang goreng ala kfc anti gagal,masak kentang goreng kfc,cara mudah membuat kentang goreng ala kfc,resepi membuat kentang goreng ala kfc,kentang goreng krispi,kentang goreng crispy,resep,kentang,kentang goreng crispy homemade,resep kentang goreng

Bahan-bahan

3 Biji kentang yang besar
3 sudu besar tepung jagung
3 sudu besar tepung ubi
garam
black pepper

Kalau korang nak tau cara memasaknya boleh la lihat di channel Ytube saya.

Jom tonton - HOMEMADE | Resepi Kentang Goreng Crispy Ala KFC Yang Mudah | Simple French Fries Homemade

With Love
Papaglamz

-sekian-

tags
kentang goreng,
cara membuat kentang goreng,
french fries,
resepi jejari kentang goreng,
kentang goreng kfc,
kentang goreng kfc homemade,
membuat kentang goreng kfc,
kentang goreng crispy kfc,
kentang goreng ala kfc anti gagal,
masak kentang goreng kfc,
cara mudah membuat kentang goreng ala kfc,
resepi membuat kentang goreng ala kfc,
kentang goreng krispi,
kentang goreng crispy,
resep,
kentang,
kentang goreng crispy homemade,
resep kentang goreng,
Resepi Rendang Ayam Mudah, Sedap Dan Terbaik Untuk Raya

Resepi Rendang Ayam Mudah, Sedap Dan Terbaik Untuk Raya

Resepi Rendang Ayam Mudah, Sedap Dan Terbaik Untuk Raya

Hari raya kalau takde rendang memang tak sah kan? Hari ni saya nak kongsikan resipi mudah rendang ayam yang anda semua boleh cuba.

rendang ayam,rendang sedap & mudah,resepi rendang ayam yang mudah dan sedap,rendang ayam sedap,rendang segera,rendang instant,rendang tak banyak bahan,rendang superb,rendang daging,rendang resepi turun temurun,resepi rendang ayam sedap,makan rendang,rendang best,

Bahan-bahan

Ayam
Bawang merah
Bawang putih
Halia
Kunyit
Lengkuas
Serai
Buah keras
Cili padi
Cili besar
Cili kering yang telah dikisar
Kerisik
Daun limau purut
Daun kunyit
Asam keping
Santan

Kalau nak tonton video saya masak, boleh lah singgah di channel Youtube saya.

Jom tonton - Resipi Rendang Ayam Mudah, Sedap Dan Terbaik Untuk Raya

Selamat mencuba...!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

tags
rendang ayam,
rendang sedap & mudah,
resepi rendang ayam yang mudah dan sedap,
rendang ayam sedap,
rendang tak banyak bahan,
rendang superb,
resepi rendang ayam sedap,
Resepi Kek Marjerin Yang Gebu Dan Paling Senang Nak Buat | Tak Letak Assen Vanila

Resepi Kek Marjerin Yang Gebu Dan Paling Senang Nak Buat | Tak Letak Assen Vanila

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak kongsikan pada anda semua resepi kek paling senang iaitu kek marjerin gebu dan simple. Saya gunakan marjerin planta.

Sebenarnya ada kisah saya buat kek marjerin ini. Anak-anak saya request nak makan kek malam-malam buta, jadi saya tengok la apa bahan yang ada kat dapur. Semua bahan ada cuma assen vanila je la yang takde. Takpa la saya cuba. Cantik juga kejadiannya. Kek habis juga dimakan bersama-sama.

kekmarjerin, kek orang dulu, resepi kek marjerin, resepi kek marjerin planta, cara membuat kek marjerin, kek marjerin paling senang, resepi kek marjerin mudah, resepi kek marjerin simple, resepi kek marjerin blender, resepi kek marjerin gebu, resepi kek marjerin bakar, kek paling senang nak buat, kek paling mudah nak buat, resepi kek mudah, kek marjerin pelangi, cara buat kek marjerin, kek marjerin sukatan cawan, kekmarjeringebu,

Jadi, anda semua jangan lupa untuk mencuba resepi kek marjerin gebu yang mudah ni walaupun tanpa menggunakan assen vanila. 

Resepi Kek Marjerin Yang Gebu Dan Paling Senang Nak Buat | Tak Letak Assen Vanila


Bahan-bahan

200g tepung gandum
50g susu tepung
225g butter atau merjerin
Selamat mencuba
3 biji telur
150g gula kastor
1 sudu teh baking bikarbonat

Kalau nak tengok video saya memasak. boleh klik link di bawah ni.


With Love
Papaglamz

-sekian-

Tags,
kekmarjerin,
kek orang dulu,
resepi kek marjerin,
resepi kek marjerin planta,
cara membuat kek marjerin,
kek marjerin paling senang,
resepi kek marjerin mudah,
resepi kek marjerin simple,
resepi kek marjerin blender,
resepi kek marjerin gebu,
resepi kek marjerin bakar,
kek paling senang nak buat,
kek paling mudah nak buat,
resepi kek mudah,
kek marjerin pelangi,
cara buat kek marjerin,
kek marjerin sukatan cawan,
kekmarjeringebu,
5 Restoran Menarik Yang Boleh Dicuba Sekitar Chinatown

5 Restoran Menarik Yang Boleh Dicuba Sekitar Chinatown

5 Restoran Menarik Yang Boleh Dicuba Sekitar Chinatown 

Bila sebut perkataan Chinatown mesti pada fikiran kita terfikir akan makanan masakan cina yang lain daripada yang lain kan? Tetapi untuk lokasi Chinatown di Kuala Lumpur ada banyak restoran dengan menu yang pelbagai untuk di cuba sebenarnya. Di sana ada pelbagai restoran dengan menu yang best-best seperti makanan barat, makanan melayu, makanan india dan seumpamanya. 

Tidak hanya itu, terdapat juga restoran dengan dekorasi yang sangat menarik untuk duduk lepak-lepak bersama pasangan, famili atau kawan-kawan sambil menikmati menu makanan yang sedap. 

Antara restoran menarik yang boleh dicuba sekitar kawasan Chinatown Kuala Lumpur itu adalah : 

#1 - Merchant's Lane


Kalau sebu je Chinatown, mesti dah mindset dalam kepala anda yang tempat tu mesti bising dan sibuk dengan pengunjung-pengunjung yang datang kesini kan? Tetapi ada satu tempat makan menawarkan anda percutian yang tenang daripada kesibukan tempat tersebut. 

Kafe tersembunyi ini banyak menyajikan teh dan kopi buatan tangan serta makanan ringan serta pencuci mulut gaya gabungan yang amat menyelerakan. Selain itu, cafe ini juga amat dikenali dengan suasana dan hiasannya yang sangat cantik dan bergaya.

ALAMAT:
150, Jalan Petaling, City Centre, 50000 Kuala Lumpur





#2 - Restoran Yusoof Dan Zakhir


Terletak di hujung pasar pusat Chinatown, Kuala Lumpur, Restoran Yusoof dan Zakhir adalah sebuah restoran India yang amat yang amat menyenangkan dan mendapat sambutan yang sangat baik disebabkan oleh makanan yang dihidangkan sangat berkualiti. 

Di tengah-tengah restoran ini pula, terdapat beberapa hidangan yang tersusun di atas sebuah meja. Terdapat pelbagai jenis makanan yang dihidangkan terutamanya menu-menu India tempatan termasuklah kari kepala ikan, ayam tandoori dan lain-lain.

ALAMAT:
Jalan Hang Kasturi, City Centre, 50000 Kuala Lumpur

#3 - Arabesque Kuala Lumpur


Arabesque Kuala Lumpur adalah sebuah restoran Timur Tengah yang selesa dan telah berjaya mencuri perhatian para pelanggan sama ada penduduk mahupun pelancong sejak ia mula beroperasi pada September 2014 lagi. 

Selain daripada suasana berhawa dingin dan hidangan-hidangannya yang berasaskan campuran  makanan tradisional Turki, Mesir, dan Syria seperti fattosh, falafel roll dan lain-lain. 

Tidak hanya mementingkan pada servis layanan pada para pelanggan malah pihak Arabesque turut menitik beratkan soal kebersihan, penampilan, persembahan makanan dan rasa. Dapat makan menu makanan sedap dengan layanan baik, hangat dan ramah sudah tentu seronok kan?

ALAMAT:
150, Jalan Petaling, City Centre, 50000 Kuala Lumpur

#4 - Al Halabi Gourmet Restaurant


Bagi penggemar makanan ala india, anda boleh cuba Al Halabi Gourmet Restaurant. Di sini ada pelbagai menu makanan yang rakyat Malaysia suka seperti roti canai, roti boom, nasi beriyani dan sebagainya. Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan.

Dari segi rasa besar kemungkinan sangat menepati selera kerana ramai pengunjung yang gemar menikmati makanan di situ. Kiranya untuk kawasan Chinatown Kuala Lumpur, Al Halabi Gourmet Restaurant merupakan salah satu tempat makan yang boleh dipertimbangkan.

ALAMAT :
Jalan Hang Lekir 8, Ground Floor, Kuala Lumpur 50000 Malaysia

#5 - Chocha Foodstore KL


Terletak hanya lima minit dengan hanya berjalan kaki dari Petaling Street Market, kafe ini menawarkan tempat percutian yang tenang dan sunyi kepada para pengunjung disebabkan suasananya yang tenang dan juga sangat menawan. 

Kafe ini sangat unik kerana ia dilengkapi dengan halaman tengah yang diterangi oleh cahaya matahari dan dihiasi oleh hiasan-hiasan yang sangat cantik. Memang sesuai sangat kepada anda yang sangat suka mengambil gambar sebab suasana kedai ni memang sangat menarik dan menawan hati para pengunjung.

ALAMAT:
156, Jalan Petaling, Kuala Lumpur

Berhajat Nak Cuba Menu Baru? Tak Tahu Mana Nak Dapat? Online Delivery Kan Ada! 

Mesti ada yang mengeluh mana nak dapat makanan pelbagai sepanjang tempoh berkurung ni kan? Jawapannya ada pada handphone masing-masing. Salah satu yang boleh membantu adalah Foodpanda

Melalui Foodpanda, bermacam jenis makanan ada dipamerkan. Sebagai pengguna kita hanya perlu memilih dan membuat pesanan. Nak cuba menu-menu masakan baru juga ada. Makanan barat, makanan melayu, makanan cina, makanan segera, semuanya ada di website utama Foodpanda. 
Tambahan pula servis food delivery by Foodpanda ni memang ada di banyak kawasan jadi tak perlu nak susah payah melangkah keluar dalam musim virus covid19 ni. Nak makan apa order saja online. Keselamatan diri kita sama-sama jaga. 

Yang pasti pihak Foodpanda telah memperkenalkan servis penghantaran cara contactless delivery. Ini sangat membantu proses penerimaan makanan dalam jarak yang selamat tanpa perlu berhubung secara langsung. 

With Love
Papaglamz

Sekian
Resepi Siakap Stim Limau Ala Thai Yang Mudah Dan Sedap

Resepi Siakap Stim Limau Ala Thai Yang Mudah Dan Sedap

Resepi Siakap Stim Limau Ala Thai Yang Mudah Dan Sedap

Assalamualaikum semuanya. Kembali semula ke channel Papaglamz TV. Hari ini saya akan tunjukkan cara mudah untuk membuat siakap stim limau ala thai.

resepi siakap stim limau,  resepi siakap stim limau simple,  resepi siakap stim limau ala thai,  resepi siakap stim limau thai,  siakap,  siakap stim,  ikan siakap,  cara buat siakap stim limau,  cara buat siakap stim,  cara buat siakap stim lemon,  cara buat siakap stim halia,  cara buat siakap stim ala thai,  cara membuat siakap stim,  masak siakap stim limau,  siakap stim limau dan cili,  ikan siakap stim limau,  siakap stim ala thai,  siakap stim ala thai simple,

Sebenarnya nak masak ikan siakap stim limau ala Thai ini sangat mudah. Ianya hanya menggunakan bahan-bahan yang senang didapati selain cara masak iaitu kukus sahaja. Selain mudah, ia juga menyihatkan tau.!

Masakan ini adalah antara hidangan diet yang sesuai untuk dicuba. Rasa segar dengan masam limau dan gabungan semua bahan boleh buat ikan licin diratah begitu sahaja.

Ok la, berikut adalah bahan yang saya perlukan untuk membuat siakap stim limau

Bahan-bahan

1 ekor ikan siakap
2 inci halia
2 batang serai
1 kiub ayam
5 ulas bawang putih
3 biji limau nipis
Gula melaka
6 biji cili padi
Daun ketumbar
2 sudu sos tiram

Itu sahaja bahan yang saya perlukan.

Untuk melihat cara memasaknya, boleh la layan video saya ok...!!!

Jom tonton - Resepi Siakap Stim Limau Ala Thai Yang Mudah Dan Sedap

With Love
Papaglamz

-sekian-

Tags:-
siakap,
siakap stim,
ikan siakap,
cara buat siakap stim lemon,
cara buat siakap stim halia,
cara buat siakap stim ala thai,
cara membuat siakap stim,
masak siakap stim limau,
siakap stim limau dan cili,
ikan siakap stim limau,
siakap stim ala thai,
Resepi Cara Buat Ayam Penyet Berserta Sambal Ayam Penyet Yang Mudah

Resepi Cara Buat Ayam Penyet Berserta Sambal Ayam Penyet Yang Mudah

Resepi Cara Buat Ayam Penyet Berserta Sambal Ayam Penyet Yang Mudah

Assalamualaikum semuanya. Kembali ke channel Papaglamz TV. Baiklah hari ini saya nak tunjukkan cara-cara memasak ayam penyet berserta sambalnya yang sedap dan mantap.! 

resepi ayam penyet,  cara buat ayam penyet,  resepi ayam penyet asli indonesia,  resepi ayam penyet simple,  resepi ayam penyet sedap,  resepi ayam penyet indonesia,  resepi ayam penyet wong solo,  resepi ayam penyet crispy,  sambal ayam penyet,  sambal ayam penyet indonesia,  sambal ayam penyet pedas,  sambal ayam penyet paling enak,  sambal ayam penyet simple,  sambal ayam penyet sedap,  sambal ayam penyet recipe,  resepi sambal ayam penyet,

Seperti yang kita sedia maklum, resepi ayam penyet ni sangat popular di Indonesia. Di Malaysia sendiri, biasanya gerai-gerai yang menjual nasi ayam penyet kebanyakkannya pemiliknya adalah yang mempunyai darah keturunan jawa ataupun indonesia.

Cara membuat ayam penyet ni tidaklah susah. Bahan-bahannya adalah bahan-bahan asas yang ada di dapur kita. Cumanya banyak step yang perlu kita buat supaya ayam goreng yang kita buat itu menjadi.

Saya cuba untuk menunjukkan cara yang mudah untuk membuat ayam goreng penyet ni. Harapnya ianya bermanfaat buat anda semua. Selamat mencuba ya..!!

Bahan-bahan


Bahan untuk gorengan ayam

2 ketul ayam (bahagian peha seperti dalam video)
1 inci halia
1 inci kunyit hidup
3 - 4 biji bawang merah
5 ulas bawang putih
1 kiub ayam
2 batang serai
1 manguk kecil tepung beras

Bahan untuk sambal

5 biji bawang merah
7 ulas bawang putih
10 biji cili padi
10 biji cili kering
2 biji tomato
2 inci belacan
gula
garam

Bahan tambahan (Jika suka)

Tahu
Tempe

Selamat mencuba..!!!

Untuk cara-cara memasak boleh menonton video dibawah ini.

Jom tonton - Resepi Cara Buat Ayam Penyet Berserta Sambal Ayam Penyet Yang Mudah

With Love
Papaglamz

-sekian-

Tags:-
Resepi Ikan Patin Masak Tempoyak Betul-betul Kaw.!

Resepi Ikan Patin Masak Tempoyak Betul-betul Kaw.!

#IkanPatin #Tempoyak #Temerloh

Resepi Ikan Patin Masak Tempoyak Betul-betul Kaw.!

Assalamualaikum semua. Ok la kali ini saya nak berkongsi resepi ikan patin tempoya. Ikan patin tempoyak ni biasanya popular di Negeri Pahang. Walaupun saya orang johor, tetapi dah 7 tahun duduk Kuantan, tahu la sikit-sikit masakan orang Pahang. Yang pastinya ikan patin tempoyak antara menu yang selalu saya buat.
tempoyak ikan patin,  resepi ikan patin masak tempoyak,  ikan patin masak tempoyak,  ikan patin tempoyak,  ikan patin tempoyak temerloh,  ikan patin tempoyak temerloh terbaik,  masak tempoyak ikan patin,  masak tempoyak ikan patin,  Tempoyak,  ikan patin,  resepi kuah tempoyak,  cara masak tempoyak,  cara masak tempoyak ikan patin,

Masaknya tak la susah. Tak perlu pun nak tumis-tumis bagai. Rasanya, sekali belajar memang dah pandai. Ok la, jom salin resepi ikan patin masak tempoyak ni.
Bahan-bahan
1 ekor ikan patin. (Siang dan buangkan hanyir)
1 kuntum bunga kantan
seikat daun kesum
1/2 biji timun tua
1 mangkuk kecil tempoyak
3 biji cili padi
1 inci kunyit hidup
2 inci lengkuas
Garam secukupnya
Untuk melihat cara-cara memasak ikan patin tempoyak, boleh la tonton video di bawah ni.

Jom tonton - Resepi Ikan Patin Masak Tempoyak Betul-betul Kaw.!


With Love
Papaglamz-
-Sekian-

Tags:

Resepi Sambal Tempe Goreng Mudah Bersama Ikan Bilis Rangup Jawa Style

Resepi Sambal Tempe Goreng Mudah Bersama Ikan Bilis Rangup Jawa Style

Resepi Sambal Tempe Goreng Mudah Bersama Ikan Bilis Rangup Jawa Style Assalamualaikum semua. Kali ini saya nak kongsikan satu resepi mudah dan enak iaitu sambal tempe goreng. Kali ini saya campurkan dengan bilis. Baru la terasa kerangupan bilis tu dalam sambal tempe saya tu.
sambal tempe ikan bilis,sambal tempe ikan bilis kering,sambal tempe kering,resepi sambal tempe goreng mudah,resepi sambal tempe jawa,sambal tempe ikan bilis rangup,sambal tempe kering tahan lama,sambal tempe rangup,sambal tempe jawa kering,tempe masak sambal ikan bilis,resepi sambal tempe ikan bilis rangup
Nak membuatnya sangat-sangat lah mudah. Hanya perlukan bahan-bahan yang tidak rumit. Sambal tempe yang saya buat ni tidak terlalu pedas dan boleh dimakan bersama nasi panas ataupun makan begitu sahaja pun boleh. Ok la jom kita lihat bahan-bahan untuk membuat sambal tempe ikan bilis rangup ni. Bahan-bahan 2 peket tempe 1 mangkuk kecil bilis kecil (lebih sedap bilis kecil) 1 genggam cili kering 4 biji bawang merah 5-6 ulas bawang putih 1 inci belacan 2 kelopak bunga lawang Air asam jawa Gula secukupnya Garam secukupnya Selamat mencuba..!!!!

Cara membuatnya boleh check video dibawah.

Jom tonton - Resepi Sambal Tempe Goreng Mudah Bersama Ikan Bilis Rangup Jawa Style

Tags: sambal tempe ikan bilis, sambal tempe ikan bilis kering, sambal tempe kering, resepi sambal tempe goreng mudah, resepi sambal tempe jawa, sambal tempe ikan bilis rangup, sambal tempe kering tahan lama, sambal tempe rangup, sambal tempe jawa kering, tempe masak sambal ikan bilis, resepi sambal tempe ikan bilis rangup,
Resepi Cara Masak Ayam Madu | Masakan Ayam Mudah

Resepi Cara Masak Ayam Madu | Masakan Ayam Mudah

Assalamualaikum semua. Ayam masak madu ni mudah je nak buatnya. Ayam masak madu ni boleh dimakan ratah begitu sahaja ataupun sebagai lauk hidangan. Saya kalau masak nasi ayam, saya suka buat ayam goreng madu ni. Lebih sedap.

ayam masak madu,cara masak ayam madu,ayam madu mudah,cara masak ayam madu goreng,cara masak ayam madu simple,cara buat ayam madu,resepi ayam masak madu,resepi ayam masak madu simple,resepi ayam masak madu kicap,resepi ayam masak madu mudah,resepi ayam masak madu simple dan sedap,resepi ayam masak madu sedap,

Ok la, berikut adalah bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat ayam goreng madu.

Bahan-bahan

5 ketuk kepak ayam / nak guna bahagian ayam lain pun boleh
Serbuk kunyit
3 biji bawang merah
4 ulas bawang putih
1 inci halia
3 sudu besar kicap
1 sudu besar sos tiram
sedikit air
garam

Tu je la bahan-bahan yang saya gunakan untuk memasak ayam masak madu yang simple ni.

Anda  semua jangan lupa untuk mencuba tau..!!!

Jom tonton - Resepi Cara Masak Ayam Madu | Masakan Ayam Mudah

• Shot By : Papaglamz
• Edited By : Papaglamz
• Camera : Iphone 7Plus

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Youtube Channel - Papaglamz TV

Antara video yang ada dalam channel ini adalah Travel Vlod, Resepi, Makan Vlog/Food Review, Parenting, Tips dan banyak lagi.

SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS! 

Please support our channel! Terima Kasih ?

With Love
Papaglamz

-sekian-

tags
ayam masak madu,
cara masak ayam madu,
ayam madu mudah,
cara masak ayam madu goreng,
cara masak ayam madu simple,
cara buat ayam madu,
resepi ayam masak madu,
resepi ayam masak madu simple,
resepi ayam masak madu kicap,
resepi ayam masak madu mudah,
resepi ayam masak madu simple dan sedap,
resepi ayam masak madu sedap,
Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com