DEMI CINTA KUTURUTKAN JUA

/
27 Comments
Januari 21, 2015
Ok kali ni Papaglamz nak sharing testimoni Shaklee. Ni testi wife sendiri la. Senang. Depan mata kita nampak. Nak tipu pun buat ape kan? Bukan dapat manfaat. Lagi berdosa ade la kn kn kn kn.. Hehehe..

Papaglamz start kenal Shaklee ni dari kawan. Masa tu wife nak bersalin anak kami yang sulung. Nak tunjuk keROMATISAN diri la kononye cari kan Shaklee. Sebab ramai org cakap terbaek, terelok kau memang da bomb Shaklee ni. So, dapat la Papaglamz beli FULL set berpantang. Full set okay. Memang agak mahal. Tapi DEMI CINTA KUTURUTKAN JUA. Nampak tak Papaglamz sayang wife ketat-ketat. Hahaha.
Full set tu ade la ESP, Vitamin C, B-complex, Vita-lea, Zinc, dan Alfalfa. Lepas je bersalin wife Papaglamz pun makan la kesemua Vitamin yang Papaglamz belikan tu. Ni Papaglamz nak cerita. First week lepas consume semua tu, tetibe mak bidan yang mengurut wife Papaglamz tu puji yang rahim wife cepatnye mengecut. Yela die bidan kan die tau la macam mana rahim kecut atau pun tak kan? Siap gurau-gurau manje lagi dengan Papaglamz "UNTUNG KO FAIZAL RAHIM BINI KO CEPAT KECUT". Ok kat sini Papaglamz terkesima. Kenapakah aku yang beruntung? (Budget-budget otak ni suci murni kan). Hehehehe. Bila dah abes pantang baru Papaglamz faham. Ni tips, kalau nak bagi wife tu sihat sepenuhnya anda ayah-ayah sila la berpantang juga selama 100 hari. Faham bagus, tak faham dah. Hahahaha Ok habis bab ni.

Ni pasal penyusuan. Alhamdulillah anak Papaglamz dah berumur 8 bulan masih lagi menysu ibu die. Rezeki die tuhan nak bagi kan. Walaupun wife Papaglamz tu kurus. Boleh bayangkan beratnya cuma 38, dah la tak duduk sama ngan Papaglamz. Bila tak duduk sama ni macam-macam la emosi ibu ni. Dengan tak lalu nak makanye la, makan yang tak tetap. Ditambah ngan kerja lagi. Haa kat sini peranan suami tu penting. Bagi support yang terbaik. Papaglamz suruh teruskan makan Shaklee. Dan Alhamdulillah. Die dapat menempuh hidup bersama anak walau jauh di sisi Papaglamz. Penyusuan ibu dapat di terus kan sehingga sekarang.

Ni lagi Papaglamz nak cerita. Pasal anak pulak. Yela, bila baby minum susu ibu ni, ape yang ibu tu makan forsure la kan baby akan makan sekali. Haaa ni nak habaq mai. Selama umur 8 bulan ni Alhamdulillah sehat. Demam sekali je masa tu umur 7 bulan sebab ibu die makan seafood banyak sangat then alah merah-merah sampai demam. Nasib baik time tu tengah cuti sekolah, wife bercuti duduk dengan Papaglamz. Mungkin vitamin yang wife Papaglamz makan tu Imtiyaz pun dapat jugak tu yang sistem pertahanan badan die pun kuat.

Haaa ni last, bila tgk wife makan vitamin C hari-hari makin cantik je Papaglamz tengok. So, Papaglamz pun curi-curi makan jugakz. Sekarang ni Papaglamz makan Vitamin C, Alfalfa dan ESP. Alhamdulillah. Hidung tak la gatal-gatal. Dah jarang. "Performance" dengan wife pun subhanallah Allah sahaja yang tahu. Hehehe.
Jadi, kami sekeluarga masih lagi mengamalkan pengambilan vitamin dari Shaklee ni. Di tambah pula Papaglamz sekarang ni jadi SID, tiap2 bulan la usha-usha vitamin ape yang nak di beli. Sebab murah beb..!!! Hahaha. Ok itu sahaja. Kalau berminat, jom la beramah mesra dengan Papaglamz yer. Wassap lelaju 0196141393. Gerenti servis terbaeeekk Papaglamz bagi. Hehehehe.

HIDUP SIHAT IBADAH CEMERLANG

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Pengedar Shaklee Anda

Faizal (Papaglamz) 
0196141393
Supervisor to be (Feb 2015)
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA
COD: Kuantan

-sekian-



You may also like

27 ulasan:

  1. memang nampak perbezaan papa n wife... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ape la yg beza tu kan?? Hehehe

      Padam
    2. papaglamz lelaki.. wife perempuan.. hehehe kan beza tu.. hik hik hik

      Padam
    3. Azman Arsad : yang tu tak payah cakap lah, semua orang tau =P

      Padam
    4. dah papaglamz tanya apa yang beza.. saya jawab aje.. hik hik hik

      Padam
  2. Tahniah...hidup sihat dan cemerlang..

    BalasPadam
  3. Tanda cinta sejati tak gitu Papaglamz...

    BalasPadam
  4. wow nampak muda uolls...saya pun pakai shaklee gak...mmg terbaekk !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kami mmg muda lagi.. Kekeke

      Padam
    2. semoga kekal kelihatan muda selamanya

      Padam
  5. untungnye wife, demi cinta papaglamz turutkan jua

    BalasPadam
    Balasan
    1. sangat beruntung betul isteri papaglamz

      Padam
  6. kecik molek je wife...comel >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe memang sangat comel.. sorry papaglamz, jangan cemburu saya puji wife.. hihihihi

      Padam
    2. papaglamz mesti bangga dapat wife comel..hehe

      Padam
    3. semua orang patut bangga dengan isteri masing-masing.. hehehe

      Padam