LANGKAH MUDAH MERAPATKAN HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI DI RANJANG

/
18 Comments
Januari 11, 2015
Asalamualaikum

Jangan terkejut vitamin Shaklee juga dapat membantu kita merapatkan lagi hubungan intim kita suami isteri. Bukan hanya di RANJANG tetapi di dalam kehidupan seharian. Papaglamz dan wife sememangnya mengamalkannya. Kami panggil VITAMIN CINTA. Alhamdulillah dengan pengamalan VITAMIN CINTA ini, dari lepas barsalin anak pertama, hubungan kami tetap INTIM seperti baru berumah tangga. Hehehe

Yela, tuntutan kerja zaman kini, keluar pagi balik lewat petang. Seharian bekerja menjadikan kita kerap LETIH, LESU dan TIDAK BERMAYA. Belum lagi dengan STRESS, TIADA MOOD dan sebagainya boleh membuatkn hubungan suami isteri pudar kehangatanya. Orang kata tinggal SUAM-SUAM KUKU. Yang bekerja balik rumah nak masak lagi, kemas-kemas, segala bagai. Dah penat terus tidur. Esok pagi bangun buat rutin yang sama. Sehinggakan TUNTUTAN suami isteri pun terabai dek kerana KELETIHAN. Jangan pelik kalau Papaglamz kata majoriti keruntuhan rumah tangga adalah kerana kemesraan yang kian pudar di dalam RUMAH TANGGA

Oleh itu, jom kembalikan MALAM PERTAMA anda berdua. Buat Isteri amalkanlah pengambilan ALFALFA COMPLEX manakala buat si Suami amalkanlah pengambilan VITAMIN-E. Tak payah makan banyak-banyak Vitamin kan? Ini adalah yang basic. Untuk yang complete set, boleh la usha-usha SET LENGKAP SHAKLEE
Vitamin Cinta suami isteri

Vitamin E Shaklee untuk LELAKI:
  • Vitamin E yang lengkap di pasaran.
  • Mempunya silenium semulajadi yang membantu tubuh menyerap Vitamin-E secara optimum.
  • Memelihara membrane sel, sel darah merah da ntisu-tisu otot.
  • Penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa dan kadmiun.
  • Memelihara retina mata.
  • Memelihara jantung.
  • MENInGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF DAN TENAGA.
  • Juga meningkatkan kualiti AIR MANI dari segi keaktifan dan kuantiti.
Alfalfa Complex untuk WANITA:
  • MENGECUTKAN RAHIM selepas bersalin dan MERAPATKAN bahagian INTIM.
  • Memperbaiki masalah wanita termasuklah KEPUTIHAN dan PERIOD BERBAU,
  • Membantu MENYAHTOKSIN dari dalam badan kita.
  • Menstabilkan tekanan darah,
  • Membantu menyelesaikan masalah allergic.
  • KACIP FATIMAH MODERN.
APA TUNGGU LAGI? CEPAT DAPATKAN VITAMIN CINTA YANG HOT NI.!!!!

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 Pengedar Shaklee Anda

Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-



You may also like

18 ulasan:

  1. wow...makan alfafa hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goood.. Teruskan.. Blh mntak testimoni mcam nih.. Hehehehe

      Padam
    2. inshaAllah akan teruskan... kena beli vitamin E kat abg pulak ni.... hihihihi

      Padam
    3. alfafa memang terbaikk... huhuhhu

      Padam
  2. hah?? vitamin cinta? nanti nak tanya husband akak dia nak try tak hehehe

    BalasPadam
  3. >.< kiteeeeeee underage hahaha

    BalasPadam
  4. wahhhhh.. ini menarik nih.. 18sx

    BalasPadam
  5. betul. utk perempuan, dah ada anak, kerja lagi, balik urus rumahtgga pulak.
    suami anak2 tido, baru tidur. bangun sebelum mereka bangun.

    bila mereka sakit, kita jaga tapi bila kita sakit, tetaplah kita juga yg jaga semua. memang perlu sgt suplemen tambahan bgini.

    *kdg2 jeles tgk suami balik keja trus terlentan tidur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikhlaskan jer.. Banyak pahala tau.. Mudah je prmpuan ni nk msuk syurga. Taat kt suami. Suami ni. Mcam2 dosa kne tanggung. Anak, isteri. Papaglamz doa smoga kita kuat utk tempuhnye.

      Padam
  6. mungkin tak diperlukan lagi kot, belum kawin..heeee

    BalasPadam