Tinta Papaglamz |#| Bonus Versus BR1M

/
52 Comments
Januari 14, 2015
Assalamualaikum

Sekarang ni hot story pasal BONUS KERAJAAN dengan Bantuan Rakyat 1 Malayasia, BR1M kan? Beruntung la staf-staf goverment dan mereka-mereka yang dapat durian runtuh hari ini. Tahniah Papaglamz ucapakan. Papaglamz dapat bonus tak? Hurmm, for sure untuk bonus goverment tu tak dapat kan? Sekadar bekerja di sektor swasta ni mana nak dapat. Huhuhu. BR1M tak dapat ke? Ni lagi satu. Pun sama tak dapat jugak. Gaji tak la tinggi mana pun. Tapi terlebih 20-40 ringgit dari minimum pendapatan keluarga. So awal-awal reject dah. Tak pe la Papaglamz redha jer. Mungkin itu bukan rezeki Papaglamz. Ade yang lebih memerlukan lagi dari kami sekeluarga.

Namun... Namun... Namun... Namun... Tengok akaun bank tetibe ade balance duit lebih. Tengok transaction history Ya Allah..... Shaklee bagi bonus.. Fuhhhhh...!!!! Tebal siket poket nih untuk tunggu gaji masuk 23 haribulan ni. Walaupun baru sebulan Papaglamz join Shaklee, alhamdulillah bonus yang Papaglamz dapat boleh la cover duit pampers Imtiyaz 2 bulan. Jadi bulan depan punya bonus Papaglamz nak lepas kan bayar KERETA pulak. Insyallah. Hehehe.

Bukan Papaglamz sorang je yang dapat. Kawan-kawan dalam group STAR MASTER pun dapat sama. Memasing ape lagi sharing-sahring la nak wat ape ngan bonus Shaklee tu. Meriah...!! Kiranya tak berhenti group wassap ngan telegram masing dok sembang pasal bonus. Yela penat lelah bulan lepas punya terbayar dah. Seronok la. Selamat bergembira semua.











Haaa kau memasing pakat sharing kan. Bukan nak membangga tapi kami nak sharing apa yang kami dapat dan kelebihan ini kami mahu anda semua rasa jugak. Kalau nak la. Tak nak, It's OK my dearest friends. Heheheh

Jadi, lepas ni gandakan usaha. Perhebatkan strategi marketing group kita, insyallah Shaklee bagi bonus lagi BESAR punya. Aamiinn. Tolong amin kan yer sahabat-sahabat blogger Papaglamz semua.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA
-sekian-


You may also like

52 ulasan:

  1. Wah..tahniah ye papaglamz. Rezeki Allah tu kan luas, takde disana, boleh dapat disini. Selagi ada usaha, inshaaAllah ada ganjarannya kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu shima. Doa kan Papaglamz yer.. Heheh

      Padam
    2. ganjaran untuk orang yang berusaha

      Padam
  2. Tahniah papaglamz diatas rezeki bonus shaklee ni.... jeles la pulak.. hahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama Cik Ash.. Doakan Papaglamz yer. Jgn jeles2. Jom la join sekali.. Hahaha.. Platform blog dha ade.. Tinggal rajin x rajin je tu.. Hehehe

      Padam
    2. nak join... mcm ner tu.. lagi pun dah adik ekin dgn bidang shaklee ni xmau tiru dia.. sbb sblm ni dah pernah dia kata mcm tu.. kita yg bersemangat pun putus angin... shaklee tu beli dgn sblm ni...ni tggu hbis cari org lain... hhahaha... beli dengan adik beradik2 ni kdg2 ada yg mengugkit n terlepas cakap....

      Padam
    3. Lh Cik Ash.. Wassap2. Nanti Papaglamz story mory..

      Padam
    4. wokey2 nanti ekin wsap2...

      Padam
    5. selamat berShaklee untuk semua

      Padam
  3. Alhamdulillah...Ya Allah pandainya cari duit pocket sampingan ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe. Alhamdulillah. Doakan Papaglamz istiqomah n tekun yer.. Hehehe.. Tq ke sini..

      Padam
    2. ganjaran untuk orang yang tekun berusaha

      Padam
  4. tak dapat BR1M??..sama laaa kita..hee ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dapat BRIM.. awal daripada yang dijangkakan.. 11/1 dah masuk akaun

      Padam
  5. Alhamdulillah la. Rezeki pasti ada dimana-mana :) Kita teruskan berdoa je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Btul.. Hehehe. Utk pojie jgakz.. Smoga sucess dlm fotography.. Walaupun student farmasi kn.. Multitasking

      Padam
    2. rezeki ada dimana-mana.. kena usaha baru berjaya

      Padam
  6. Prrghhhh bonus shaklee sampai dapat pradaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Khannnnnn....!!!! Usaha lebih dapat la lebih.. Klu biasa2 dpt la biasa2. Hehehe.. Papaglamz bru mula usaha pn biasa2 jerk. Dpt la cover pampers 2 bln. Prada tu nnt2 la.. Hehehe

      Padam
    2. jika rajin segalanya berkemungkinan

      Padam
  7. Tahniah, Papaglamz. Moga terus semangat! Ada rezeki gak dpt bonus :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. Alhamdulillah.. Tq atas doanya Farah.. :)

      Padam
    2. saya juga mendoakan papaglamz murah dan tak putus rezekinya

      Padam
  8. Balasan
    1. Alhmdulillah. Tq.. Doakan yer.. Kiki

      Padam
    2. tahniah dari saya juga untuk papaglamz

      Padam
  9. wahhh rezeki2 . baik shaklee ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. Hehehe. :)

      Padam
    2. rezeki untuk orang yang rajin berusaha

      Padam
  10. wah wah wah alhamdulillah! ::D

    BalasPadam
  11. wah wah wah alhamdulillah! ::D

    BalasPadam
  12. tahniah.. rezeki jangan ditolak.. musuh jangan dicari

    BalasPadam
  13. ada org jeles d sni ^^

    org mukmin itu ada dua sayap padanya :
    1. bersyukur ketika melihat sesuatu yg kurang drpadanya
    2. berusaha ketika melihat sesuatu yg lebih drpadanya

    Usaha. Bukan iri hati dan dengki kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadang kita share ni sbg titik tolak utk kita mencari semangst utk melakukan ap yg mrk laku kn smpi berjaya. Jgn jeles2 yer.. Hehehehe.. Jeles tang PRADA ke?? Kakaka

      Padam
    2. hahaha penyakit PHD memang berat

      Padam
  14. wah jd agen shaklee pun ada bonus ehhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mst la. Klu ahli yg guna pn dpt bonus jgak.

      Padam
    2. bonus.. bonus.. bonus.. kalau rajin dapat bonus

      Padam
  15. thumbs up.. semoga bisnes makin maju.. hihi.. CT tak apply BRIM pun hoho.. rasa tak ada selera nak apply tahun ni.. tapi tengok kengkawan dapat syok plak weee ~ lepas dr. martens spasang wakakaka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. duit BRIM ni kerajaan cakap cukup untuk pakai setahun.. hehehe

      Padam