Tinta Papaglamz |#| Hadiah Tahun Baru

/
19 Comments
Januari 07, 2015
Assalamualaikum
new year
Alhamdulillah dapat goodies dr kilang Papaglamz ni sempena new year 2015. Walaupun dapat dh lmbt, tapi ok la. Better than tak dapat langsung kan. Hehe. Klu tahun lpas, tema hijau. Tahun ni tema warna oren gitu. Menyilau-nyilau. Hehehe. Dapat hardcover  note book, calender n small note book. Boleh la Papaglamz wat conteng-conteng target sale Shaklee Papaglamz. Kikiki.

Ok la. Nak cerita tu jer.

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. Mne blh.. Ni Papaglamz punyer.. *sambil nyorokkan kat belakang..

      Padam
  2. cantiknya kalendar orennya kaler... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak boleh... hahahhaha... kita minat oren... tpi nape blog kita uggu hahahah....

      Padam
  3. oren gitu.. dari jauh nampak hehe..

    BalasPadam
  4. kalender shaklee takde ke hehehhehe

    BalasPadam
  5. boleh share yg hardcover book tu? aishh... mujur dpt hadiah 2015 diary dr kamamimi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Xblh.. Papaglamz punyer.. Kikiki

      Padam
  6. warnanyer terang aihhh sinar mata tgk

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.