Tinta Papaglamz |#| Keluarga Soleh

/
8 Comments
Januari 01, 2015
Assalamualaikum

[CONTEST]
Jom Like Picture contest ni

Caption seperti di bawah.

"Keluarga Soleh ialah sebuah keluarga yang terbina atas landasan iman dan taqwa yang setiap ahlinya ingin mencapai matlamat keluarga sakinah mawaddah wa rahmah melalui pengamalan agama islam yang menyeluruh, saling menghormati dan berkasih sayang sesama keluarga tidak kira tua ataupun muda, bersederhana dalam berbelanja agar tiada pembaziran serta mempunyai dasar pengharapan yang baik antara suami isteri (hunna libasun lakum wa antum libasun lahunna, Al-Baqarah:187)"


Jom kawan-kawan pakat support Papaglamz dan Harash Collection dalam dakwahnya mengajak kita mencapai keluarga yang soleh.

p/s: Sila klik banner or link kat bawah banner tu baru like yer. Korang akan masuk ke Facebook.
Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. selamat tahun baru papaglamz,,semoga tahun ni menjadi moments yang palin sweet and baik buat papaglamz sekeluarga ye.. :)
    btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuff :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru juga.. Tq atas doanya..

      Padam
  2. slmt tahun baru 2015 buat papaglamz sekeluarga. smoga sntiasa dikurniakan kesihatan & kebahagian hendaknya aminnn :)

    cantiknye design baju tu. besnye kalo dpt pakai 1 fmily hehe. doakan ana cpt dpt jodoh ye hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin.... Semoga jodoh sampai yer.. Hehehe..
      Blog Kak Eny terbaek....!!!!

      Padam
  3. Bila dh ade family nanti Cikna pun nak kan keluarga yg soleh, amin....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamin.. Cik Na klik link tu n like yer.. Tq.. Hehe

      Padam
  4. semoga ekin akan menjadi mcam ni nanti... usaha2 nak berubah ke arah kebaikkan ni...

    BalasPadam
  5. bahagianya jikalau keluarga yang terbina berlandaskan syariat

    BalasPadam