Tinta Papaglamz |#| MAKSUD CIUMAN SI SUAMI (18 SX)

/
23 Comments
Januari 07, 2015
Assalamualaikim

Haaa kau.. Dalam blogwalking2 tu, tetiba terberhenti kat blog ni RAHSIA PERKAHWINAN. Maksud ciuman lelaki. Untuk bacaan SUAMI ISTERI je. Adik2 cari entri lain yer.

  • Suka cium dahi isteri……..suami yang romantis.
  • Suka cium pipi isteri……..suami yang penyayang.
  • Suka cium mulut isteri…….suami yang gelojoh.
  • Suka cium tengkuk isteri……..suami yang mata keranjang.
  • Suka cium telinga isteri………suami yang sensitive.
  • Suka cium leher isteri………suami yang penyabar.
  • Suka cium buah dada isteri……..suami yang suka bermanja.
  • Suka cium tangan isteri…….suami yang hipokrit.
  • Suka cium ketiak isteri…….suami yang menerima isterinya seadanya.
  • Suka cium kemaluan isteri……suami yang pemalu.
  • Suka cium punggung isteri…….suami yang suka bergurau.
  • Suka cium kaki isteri…….suami yang terlalu menghormat isteri.
  • Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri……suami yang mementingkan diri.
  • Suka cium seluruh bahagian badan isteri…….. suami yang baru balik dari outstation.

p/s: Anda yang mana satu? Kalau tak malu sila la jawab. Hahaha. Papaglamz. Ermmmmm, hanya ISTERIKU yang mengerti. Hihihi

Pengedar Shaklee Anda
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

23 ulasan:

  1. untuk yang dah berkahwin je..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. So, nanti cek yer... hahaha. JOKING..!!

      Padam
  2. ada la kat atas tu... tapi biarlah rahsia hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah berahsia-rahsia.. Yela crta dlm kelambu kan?. Hihi

      Padam
    2. yer la.... cerita dalam kelambu baik rahsiakan.. hihihi jemput singgah segmen di blog Cik ASh http://cikash.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

      Padam
    3. Wah.. Segmen slamat hr lahir.. Kne nyanyi lagu birthday ke tu? Insyallah nnt Papaglamz join yer. Semoga segmen brjlan ngan baik meletzzzzzz..!!!

      Padam
    4. rahsia lebih baik kan kak? =)

      Padam
  3. yang last tu tak leh blah agagagaga

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Habisss laaa. Sape suh baca. Kikiki.. Buat2 x bace pape yerk..

      Padam
    2. dah terbaca kan..nak buat macam mane? hahaha

      Padam
  5. Tersengih sorang2 bacanya...hahahha

    BalasPadam
  6. yg last tu kahkahkahkahkahkah!!!

    BalasPadam
  7. tengkuk dan leher tu berbeza ke?

    BalasPadam
  8. opsss..belum kawin tapi boleh cek bila kawin nanti, hahahha

    BalasPadam
  9. ok, yang last tu kelakar..hahahha

    BalasPadam
  10. mesti ada yang tersengeh panjang bila baca entri ni..hahaha

    BalasPadam