23.1.15

Wordless #1

Assalamualaikum

Wordless hari ni

Biar ia berbicara























Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:

27 ulasan:

  1. saya mengamalkan set menguruskan badan

    BalasPadam
    Balasan
    1. moga cepat kurus, haha

      Padam
    2. Yeke azman? Bgus la. Semoga sihat selalu..

      Padam
    3. Alhamdulillah.. memang nampak hasilnya

      Padam
    4. kurus macam lidi tu idak le.. tapi seluar dah longgar.. hik hik hik

      Padam
  2. Balasan
    1. Pojie...!!! Awok tu dah kuruih.....!!! Nak mcam mana lgi?

      Padam
    2. Ramai yg nak kurus ... Saya pun nak kurus jugak ...

      Padam
    3. dapatkan berat dan saiz yang ideal

      Padam
  3. Balasan
    1. Hahahaha.. Pilih.. Pilih.. Pilih..

      Padam
    2. pilih jangan tak pilih

      Padam
    3. moga positif pilihan anda

      Padam
  4. banyak juga yang berkenan, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau berkenan.. orderlah.. hik hik hik

      Padam
  5. kalau akuuuu kayaaa ~ kalau aku kayaaaa aaa aaa ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau aku kaya aku sapu semua =P

      Padam
    2. saya doakan semua orang jadi kaya.. amin

      Padam
  6. nak kulit cantikkkkk...ada x? hihi.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak kulit cantik amik set ya g kedua tu

      Padam
    2. Hajar ad pengalaman ea??

      Padam
    3. dapatkan konsultasi dari papaglamz

      Padam
    4. mentor legend.. hehehe

      Padam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com