Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

23.1.15

Wordless #1

Assalamualaikum

Wordless hari ni

Biar ia berbicara























Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:

27 ulasan:

  1. saya mengamalkan set menguruskan badan

    BalasPadam
    Balasan
    1. moga cepat kurus, haha

      Padam
    2. Yeke azman? Bgus la. Semoga sihat selalu..

      Padam
    3. Alhamdulillah.. memang nampak hasilnya

      Padam
    4. kurus macam lidi tu idak le.. tapi seluar dah longgar.. hik hik hik

      Padam
  2. Balasan
    1. Pojie...!!! Awok tu dah kuruih.....!!! Nak mcam mana lgi?

      Padam
    2. Ramai yg nak kurus ... Saya pun nak kurus jugak ...

      Padam
    3. dapatkan berat dan saiz yang ideal

      Padam
  3. banyak juga yang berkenan, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau berkenan.. orderlah.. hik hik hik

      Padam
  4. kalau akuuuu kayaaa ~ kalau aku kayaaaa aaa aaa ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau aku kaya aku sapu semua =P

      Padam
    2. saya doakan semua orang jadi kaya.. amin

      Padam
  5. nak kulit cantikkkkk...ada x? hihi.. ^_^

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com