Giveaway 7 HARI by Syira Lokman

/
19 Comments
Februari 12, 2015
Assalamualaikum

Macam dah lama tak join segmen or giveaway. Dan dah jugak tak blogwalking. So, nak join la segmen Syira Lokman ni. Kalau nak join, cepat sebab dah nak abes tarikh penyertaannyer. Goodluck yer semua..


Hadiah sangat menarik tau. Syarat-syaratnye pun agak mudah jugak. 

JANGAN LUPA JOIN....!!!!

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa untuk join contest kat bawah ni:




You may also like

19 ulasan:

  1. saya pun join jugak GA syira ni..gudluck untuk papaglam jugak..

    BalasPadam
  2. Salam, sy dr Giveaway 7 Hari by Syira Lokman dtg n follow.Terima kasih.Slmt berjaya.
    Drpd:lensagrafik dan fotografi blog.

    BalasPadam
  3. joint jgk ^-^
    http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    best of luck!!

    BalasPadam
  4. Hai papaglamz...
    good luck bro...

    BalasPadam
  5. dtg sini http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    BalasPadam
  6. gud luck http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    BalasPadam
  7. TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

    BalasPadam
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen yang sama :D good luck

    jemput join yaa hadiah menanti pemenang !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    BalasPadam
  10. Good luck! Sy join gak segmen ni..

    BalasPadam
  11. hi, good luck ye! dri ga yg sma

    BalasPadam
  12. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  13. dh umum ke pemenang..hihi...baru tau ade GA syira..huhu

    BalasPadam