Trend Beanies dan Snapback Aksesori Topi Lelaki Terbaik dari Zalora

Beli Topi Lelaki Dari Zalora Secara Online


Assalamualaikum

Industri fesyen adalah ibarat sebuah perniagaan yang mempunyai pelbagai cabang yang setiap satunya mempunyai kategorinya yang tersendiri. Antara cabang kategori fesyen yang popular adalah seperti pakaian, kasut, beg, aksesori dan juga produk sukan. Fesyen itu sendiri mempunyai sifat yang cukup dinamik kerana apa sahaja trend yang sedang popular dalam pasarannya sentiasa mengalami perubahan. Dipendekkan cerita, apa yang popular pada hari ini tidak semestinya akan terus menjadi pilihan pada hari esok. Begitulah uniknya sifat fesyen itu.

Aksesori merupakan antara cabang fesyen yang paling popular. Ia mampu menjana puluhan billion ringgit, malah lebih, pada setiap tahun dengan nilai pasaran yang cukup tinggi. Ini kerana secara logiknya sesuatu persalinan itu tidak akan lengkap tanpa adanya aksesori, ibarat irama dan lagu.
Antara aksesori fesyen lelaki yang popular ialah topi. Ianya direka untuk fesyen dan fungsi kerana ianya dihasilkan untuk membuatkan anda kelihatan lebih menarik, untuk melindungi daripada panas mentari, keselesaan dan juga ketahanan. Kini koleksi topi terkini lelaki telah menjadi antara sebahagian penting untuk koleksi setiap lelaki di seluruh dunia bagi menyempurnakan persalinan kasual mereka. Jom kita lihat apakah dua jenis topi lelaki yang paling popular buat masa ini.
Beanies adalah antara jenis topi lelaki yang paling popular buat masa ini. Ianya mengekalkan kepala kita agar terus hangat terutamanya pada hari dengan cuaca yang sejuk. Ianya juga menghasilkan fashion statement untuk pelbagai tujuan yang lain dan membuatkan anda kelihatan lebih cool.

Trend snapback telah membuat kemunculan semula dengan fenomena yang cukup luar biasa sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Walaupun ianya kelihatan hampir menyamai baseball cap namun ianya mempunyai plastik yang boleh dilaras pada bahagian belakang membolehkan anda mengubah saiznya. Topi snapback cukup sinonim dengan budaya hip-hop dan yang terkini adalah muzik K-pop.

Nah, itulah trend yang pasti menjadi kegilaan ramai para jejaka di luar sana. Dengan sekali klik di Zalora.com.my pastinya menjanjikan anda keselesaan untuk memilih dan membeli secara atas talian. Jangan lupa tampil trendy dan bergaya dengan fesyen topi lelaki Beanies dan Snapback dari Zalora. Pasti Glamz.


-sekian-

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

13 comments

comments
20 April 2015 10:17 PTG delete

lelaki dengan snowcap mmg seksi.auum

Reply
avatar
21 April 2015 12:23 PG delete

Salah satu ciri lh maauk dlm bloggertalk tu yatt.. Hehehe

Reply
avatar
21 April 2015 10:47 PG delete

tak suka pakai snowcap , sebab tak ase best. hahaha . because i love to make the unique style hair. kbai

Reply
avatar
21 April 2015 10:53 PG delete

Ah engkau sapik.. Ade sje yg nk protesnyer.. Nak bg idea orang2 tua gak ke??

Reply
avatar
21 April 2015 2:42 PTG delete

ok juga kalau sesuai dengan gayanya papaG :)

Reply
avatar
21 April 2015 5:39 PTG delete

errmm... nice review PapaG... :)
yang tak pakai cap pun boleh jadi berminat nak try ni.. hehehehee...

Reply
avatar
21 April 2015 8:40 PTG delete

wahh lawa lawa .okay papaG belanja satu.nak bagi kat abi kc haha

Reply
avatar
7 November 2015 11:05 PTG delete

=======RAHASIA MENHASILKAN UANG BERLIMPAH=========

=======RATUSAN RIBUH HINGGA JUTAAN RUPIAH======

DILIRIK TEMPAT PESUGIHAN TAMPA TUMBAL DARI MANUSIA

Jika Anda sudah capek dan lelah dengan status

P7 – PERGI PAGI PULANG PETANG PENGHASILAN PAS-PASAN

dan Anda tidak tahu harus bagaimana untuk meningkatkan

kondisi finansial Anda… maka saya minta Anda dengarkan saya.

Mungkin Anda adalah orang

yang memiliki masalah :

1.pemikiran tidak karuan

2.Butuh Uang

3 Butuh angka togel hasil ritual 100% tembus yang terjamin

4.ingin buka usaha sendiri

5 Memiliki Banyak Hutang

6.Penghasilan Tidak Cukup

7.selalu gagal setiap ada pekerjaan

Semua masalah bisa di atasi

Maka Anda sudah tepat sekali.

berada di sini

Anda PENASARAN Dan

Ingin Tahu Rahasianya?

LANGSUN AJA HBG BELIAU JANGAN DI RAGUKAN

KY ARIF DI NO: (082-369-439-555)

Saya sangat berterimakasih banyak kepada

KY ARIF punya usaha dan bisa melunasi semua hutang2 saya bakhan saya juga sudah bisa membahagiakan kedua orang tua saya bersama istri saya. itu semua atas bantuan PAK KY yang memberikan sulusi jalang menuju pesugihan mendapatkan uang , sudah banyak paranormal yg saya hubungi tapi tdk pernah membuahkan hasil, sehingga saya mencoba mengikuti ritual pesugihan KY ARIF dan alhamdulillah berhasil dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HBG BELIAU...!

DI no 082-369 439 555 KY ARIF jangan percaya sama nomor ritual paranormal yg lain,nomor ritual KY ARIF meman selalu tepat dan terbukti.DAN TANDA TERIMAH KASIH SAYA KEPADA KY ARIF SETIAP

SAYA DAPAT RUANGAN PASTI SAYA BERKOMENTAR TENTAN

BELIAU BAGI ANDA YANG INGIN SEPERTI SAYA SILAHKAN HUBUNGI KY ARIF DI NO 082 369 439 555)

Reply
avatar

Google+ Followers