Masalah Keputihan Mengganggu Hubungan Intim suami Isteri

/
0 Comments
Jun 18, 2015

Ketahui apakah itu masalah keputihan dan cara mengatasinya


Assalamualaikum

Papaglamz percaya wanita ini seindah-indah ciptaan tuhan. Sifatnya yang lembut membuatkannya sebagai penyejuk hati bagi sesorang lelaki iaitu suaminya. Namun, terdapat sesuatu masalah yang sangt rapat dengan wanita. Iaitu masalah keputihan. Pada dasarnya, keputihan ni adalah normal di kalangan wanita jika ia hanya lendir putih, jernih ,cair tidak berbau dan tidak berasa gatal... Tetapi keputihan itu boleh dikategorikan sebagai bermasaalah apabila ia bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, diiringi rasa gatal-gatal.. 
Ketahui apakah itu masalah keputihan dan cara mengatasinya

Tahukah anda masalah keputihan ni disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tak dirawat, tak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ-organ penting dalam badan... Malah yang lebih teruk, ia mampu merebak ke pasangan kita.. Dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal, melecet dan kemerahan.


Okey setelah tahu apa itu keputihan dan bahayanya ia... Papaglamz ingin berkonsi beberapa pengakuan mereka-mereka yang mengalami maslah ini. Perkonsian in adalah hasil dari sembang-sembang di dalam group business kami. Baca tau.

*********************

Ketahui apakah itu masalah keputihan dan cara mengatasinya

Zakiah Zainol okay...no wonder la kali ni lepas abis pantang saya takder masalah macam rasa tak sedap dan discharge yang agak tak best...selalu lepas pantang jer mesti nak ambik bxxxxi. But not this time. I tak nak ambil any jamu cos malas nak campur2


Dilla Jalil alfalfa mmg best..dilla pernah tanya hasben (lepas bersama selepas 100hari berpantang) ada rasa lain tak??hasben dgn serba salah ckp adalah lain sikit lepas bersalin ni..dh kurang grip!tp lepas ambil alfalfa..katanye ketat mengalahkan anak dara ko!!hehehe..i luv alfalfa!! ♥
Ehem ehem... pengakuan jujur Dilla tu mmg kisah benar... Tahukah anda Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri(enhance libido). ..Jadi jika rasa rasa mcm teruja nak cuba.. silakan yaa

Pn Yati :.. (dari link ini )
".......dah start mkn alfafa nie tah bila tah lupa..xpot pun kesan dia sbb target utama nak bykkan susu..smlm mkn alfafa slps sarapan 2 biji lps lunch 2 bijik... blk umah nak mandi eh keputihan nie xde ketul2 la..saya punye keputihan bukan jenis melelah kena panties tu tp jenis tgal kat dlm..terkejut gak xde ketul langsung..dah pakai ubat klinik dah beberapa kali dah2 hehehe..sbb apa jadi keputihan nie?aku pun tak tahu..semua wanita ada keputihan ke ye? ke aku je?huhuhuhuhuh sedih2...tu td sms kak cery betul ke alfafa nie blh kurang keputihan..dia kata ye

Pn Dilla (dari link ini)
"....Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!
*********************************

Haa begitu lah dia beberapa testimoni pengguna Alfalfa dari Shaklee ni. Dengan mengamalkannya, masalah keputihan yang mehantui golongan wanita dapat di selesaikan. Harga pun mampu milik untuk Alfalfa ni. Sebenarnya banyak lagi fungsi dan kelbihan Alfalfa yang anda harus cuba. Jangan ketinggalan tau.

For more info, Contact Papaglamz atau Ibu Dhia di talian 0196141393 @ 013630445

-sekian- 


You may also like

Tiada ulasan: