Korang Patut kenal Akak Yang Rajin Blogwalking Ni

/
6 Comments
Ogos 19, 2015
Assalamualaikum

Selamat petang PapaG ucapkan buat semua. Entri ringkas baru balik kerja sementara nak tunggu malam. Korang nak tau tak..? Ada sorang Kakak ni rajin je datang ke blog PapaG. Walaupun PapaG jarang sangat singgah blog akak ni, tapi beliau sangat rajin. Tiap-tiap hari ada saja komen-komen ala-ala check in dalam blog ni. 

Seriously terharu sangat...!!!. Terima Kak Anum dari www.anumkhairil.blogspot.com sebab hari-hari sudi singgah kat sini. Ok petang ni PapaG melawat blog akak ni pulak. Tetiba terpegun dengan quotes akak ni kat blog die (Walaupun tak boleh copy PapaG salin semula. Jangan marah tau. Heheh)

LIFE IS BEST FOR THOSE WHO WANT TO LIVE IT, LIFE IS DIFFICULT FOR THOSE WHO WANT TO ANALYZE IT, LIFE IS WORST FOR THOSE WHO WANT TO CRITICIZE IT, OUR ATTITUDE DEFINES LIFE... ENJOY YOUR LIFE, LAUGH SO HARD THAT EVEN SORROW SMILES AT YOU, LIVE LIFE SO WELL THAT EVEN DEATH LOVES TO SEE YOU ALIVE, FIGHT SO HARD THAT EVEN FATE ACCEPTS ITS DEFEAT

Setuju sangat dengan akak kalau nak hidup dengan baik, Kena betulkan attitude atau sikap kita. Nak jadi baik, sikap kita perlu bercirikan seorang yang baik. Kejayaan dalam hidup tak kan bereti tanpa usaha yang kuat dan bijak. Semoga akak dan suami kekal bahagia hingga akhir hayat. Aamiin.

Korang jangan lupa singgah blog akak ni. Banyak cerita-cerita percutian yang akak ni kongsikan. Jeles PapaG tengok akak honeymoon kat BALI uolllssss.. #MampuMimpiBuatMasaSekarang. Hehehe.

Ok la sekali lagi tq akak sudi singgah di sini.


With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

6 ulasan:

  1. Salam PapaG, da lama niat nak buka blog PapaG. Selalu usha headline jer..Hari ni br tercapai hajat utk dtg ke sini...jemput dtg teratak buruk saya kalau sudi www.syireenamerlim.blogspot.com, teruskan memberi ilmu! :)

    BalasPadam
  2. As Salam Kak Sue pun terpanggil nak singgah blog PapaG hari nie..semoga sentiasa dalam rahmat Allah n terus success..

    BalasPadam
  3. suka jugak baca kata2 kakak tu..so true..indeed.

    Apa habit anda sebelum tidur?

    BalasPadam
  4. ye la..selalu ada jer kat mana2 blog yang akak terjah...

    BalasPadam
  5. kak Anum memang rajin BW..kagum dengan dia even bz tapi sempat menjengah blog kawan2.. :)

    BalasPadam