13.1.16

Panduan Lengkap Jana Income Dari Rumah

Jana income mudah dari rumah


Assalamualaikum

Panduan Lengkap Jana Income Dari Rumah | Jeles bila tengok orang mampu melihat anak-anak membesar depan mata. Dapat jaga anak sendiri tak payah susah-susah nak hantar kepada pengasuh. Alangkah seronoknya duduk rumah tapi kita mampu menjada income yang luar biasa. Kadang rasa bosan juga kalau setiap hari asyik duduk di pejabat melayan kerenah rakan sekerja yang macam-macam. Kalau nak di ikutkan,waktu bersama keluarga adalah lebih sikit berbanding waktu di tempat kerja. Lebih-lebih lagi macam PapaG yang duduk berasingan ni. Orang kata weekend husband gituuu. Tu la kadang-kadang mencari alternatif yang lain bagi membolehkan kami duduk bersama. Selain berpindah tempat kerja yang lebih dekat tergerak hati juga nak cuba berbusiness. 

cari-duit-dari-rumah

Sekarang ni sebok orang bercakap tentang berniaga dari rumah. Kirannya rumah kita ni la jadi kedai, pejabat, dan tempat berurusan jual beli. Tapi...... Nak berniaga tanpa ilmu adalah sesuatu yang salah. Orang kata bagai menyerahkan nasib tanpa usaha. Yela, setiap apa yang kita nak buat tentunya perlukan ilmu. Ia bagi membolehkan kita mempunyai panduan yang lengkap dalam mengatur pergerakan perniagaan kita nanti. Lebih-lebih lagi perniagaan dari rumah yang kita hendak usahakan. 

Sebenarnya kini mudah je kalau nak mencari ilmu. Macam-macam panduan dan juga tips serta pengalaman dari mereka-mereka yang telah berjaya dalam bidang masing-masing yang boleh kita baca dan ambil iktibar supaya kita dapat aplikasikan dalam hidup kita ni. Supaya kita mampu berjaya seperti mereka. Dalam usaha mencari income walaupun hanya duduk di rumah, kita harus mengatahui garis panduan asas yang penting antaranya ialah:
 1. Konsep perniagaan yang kita hendak jalankan
 2. Matlamat Bekerja Di Rumah 
 3. Mengapa Anda Perlu Bekerja di Rumah
 4. Persediaan Sebelum Bekerja Di Rumah 
 5. Pelan Perancangan dan Bertindak 
 6. Mencari Idea Bekerja Di Rumah 
Jika keseua garis panduan asa in telah anda kaji, maka boleh la kita mengorak langkah untuk memulakan pencarian income kita dari rumah. 

TAPI TUNGUUUUUU......!!!!!

Cukup ke dengan hanya mempelari enam perkara itu, kita mampu menjadi menjana income dari rumah secara besar-besaran. Sudah pasti tidak. Banyak lagi ilmu serta panduan dan juga garis panduan untuk kita pelajar bagi merealisasikan impian kita untuk menjana income dari rumah berjaya. 

Apakata dapatkan satu buku PANDUAN LENGKAP JANA PENDAPATAN DARI RUMAH yang hanya berharga RM 20.00 SAHAJA......!!! Buku yang sant lengkap mengandungi keseluruhan panduan termasuklah motivasi-motivasi untuk anda terus bersemangat untuk menjana income dari rumah. Boleh klik banner di bawah untuk maklumat lanjut. Jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki ebook yang murah tapi isikandungan yang mahal ni cepat. 


P/s: - Trend bekerja dari rumah adalah trend terkini untuk masa hadapan. Jangan biarkan diri anda kepenatan dan terpinga-pinga di kemudian hari melihat bagaimana orang lain boleh hidup bahagia dan bebas walaupun hanya duduk di rumah.

With Love 
Papaglamz

-sekian-

3 ulasan:

 1. seronok duduk rumah, walaupun penat tapi puas hati. ada masa utk keluarga.

  BalasPadam
 2. sesuai untuk suri rumah yg duduk di rumah.. org kata, bukan duduk saja..

  BalasPadam
 3. nice review . sebenarnya membazir bagi suri rumah klu layari internet bersosial tanpa menjana wang pd masa yg sama kan ...

  BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com