Tinta Papaglamz |#| BIRTHDAY 2 BERANAK

/
56 Comments
Januari 18, 2015
Assalamualaikum

Alhamdulillah semalam 17 Ogos 2015 genap la putri sulung Papaglamz Dhia Imtiyaz 8 bulan. Dah anak dara dah anak Papaglamz ni. Kikiki. Hokayy sila isi borang sesiape yang ade anak lelaki tu yer. Nak yg tua 2 tahun. Erk....!!! Hahahaha. #Pitam
Umur 8 bulan ni dah pandai nak duduk. Seronoknye tengok anak membesar walaupun bukan depan mata. Hanya jumpa seminggu sekali, tapi alhamdulillah Imtiyaz masih lagi mengenali Papaglamz ni ayah die. Kalau tak.... Ermmmm.. #TanamDiriHidup-hidup. Kalau jumpe Papaglamz, mesti senyum tak terhenti. Nampak la gusi yang tak bergigi tu. Sooooo soooo sooooo comelll. Hahaha. Seronok yer uuhollss ada anak ni. For those yang tak nikah lagi tu, jangan berangan nak anak express yer. Nikah dulu. Berdosa dapat anak express. Udah-udah la menambah statistik KEBANJIRAN ANAK-ANAK LUAR NIKAH kat Malaysia ni kan? Ok enough this topik. Back to my daughter's 8 month birthday.

Selain pandai senyum-senyum nampak gusi. Rasa macam manje tu ya Allah terlebih bila semainbesar ni. Tapi dengan Papaglamz je la. Wife kata bayar hutang seminggu tak jumpa. Hurmmm, tak boleh la nak tambah adik lagi. Hahahaha.. Ok.. Kriikk.. Krrikk.. Kriikk.. #MerenungKeLuarJendela
Selain monthly birthday Imtiyaz, bulan ni jugak 7 January 2015 birthday wife Papaglamz yang macam Papaglamz ceritakan tempoh hari. Nak di ceritakan Papaglamz hutang hadiah tak beli lagi. So semalam dapat la dia hadiah ittewww. Seronok kau main lagi. Menari-nari ala-ala elsa time nyanyi let it go dalam katun frozen. Hehehe. Hadiah ape? Biarlah Rahsia yer. Tak kan semua nak bagi tau. Tak special la uuhollss. Hehehe. 
Lebih kurang macam ni la die menari.
Haa ok la. Sampai di sinin. Thankz sudi datang baca kemerapuan Papaglamz. Jangan #termuntah, #terpitam, #termeninggal, dan macam-macam ter lagi la dek kerana kemerapuan ini. Sayang semua.

  Pengedar Shaklee Anda

Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-



You may also like

56 ulasan:

  1. selamat hari jadi untuk kedua2nya.. :)

    BalasPadam
  2. alaa anak sy boy tp beza setahun je hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaaaaa.. Nak boranh ker?? Hahaha.. #Pengsan..

      Padam
    2. haha..dunia ni kecik je, pusing sana pusing sini jodoh dgn orang kenal juga

      Padam
    3. dunia memang kelihatan semakin kecil

      Padam
  3. Happy Birthday!

    Budak tu ada rupa chinese!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ingatkan ada mix chinese juga, rupanya jawa =)

      Padam
    2. orang jawa kini ada dimana-mana

      Padam
  4. comelnya nama n tuan dia... cik ash xada anak lagi xleh nak buat menantu lagi la jawabnya.... tempah2 awal boleh.... hahahhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Lahir buat wife n anak papaglamz ya...

      Padam
    2. hahhahahaha... sama2..... maksud nama tu apa... berkenan la dengan nama tu... mana taw Allah bagi rezeki mengandung di hari lahir nanti inshAllah sangat2 bersyukur2 la kalau ada rezeki ekin nnati....

      Padam
    3. hahaha.. Cik Ash booking nama..

      Padam
    4. Dhia - Sinaran
      Imtiyaz - Terpilih

      Padam
    5. maksud nama yang sangat baik =)

      Padam
    6. Azman Arsad: hihihi mesti la boking awal2... hahahhahah

      Padam
    7. Papaglamz: wahhhh maksud yang menarik.... saya suka saya suka.... semoga ada rezeki mengandung anak girl la... hahahhaha....

      Padam
    8. Cik Ash : Aminn..doa banyak ye akak =)

      Padam
  5. Balasan
    1. Secumil ayah die... #terbangdilangittinggi....

      Padam
  6. hepi besday utk Imtiyaz & wife Papaglamz erk. Anak gegirlz selalunya rapat ngan ayah dia...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu sis, macam saya lebih rapat dgn ayah, hehehe

      Padam
    2. memang betul anak girl ni manja dengan ayah... hihihi

      Padam
    3. anak perempuan saya rapat dengan neneknya.. huhuhuhuhu

      Padam
  7. selamat hari lahir untuk kedua-duanya..moga imtiyaz jadi anak yang solehah ye. Untuk ibunya moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki =)

    BalasPadam
  8. happy belated birthday utk wife & daughter..cutenya imtiyaz!!

    BalasPadam
  9. ingatkan setahun tadi ^^ aish, sebaya pulak dgn anak sy. tp tua 3 bulan. tualah jugak kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahwah borang utk booking nk buat menantu terus la ni ek kiranya? hahaha

      Padam
    2. Haha.. Kahkahkahka.. Goleng2 ketawa..

      Padam
    3. siapa-siapa yang dah dapat borang tu sila isi segera.. permintaan hangat setakat nih

      Padam
  10. ana pulak blm kawen. anak tekak & anak mata je ada. kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. One day will be. Doa je smga d ketemukn jodoh yg blh mnyempurnakan iman dan hidup ana. Aamiin..

      Padam
    2. jodoh itu ketentuan Allah.. redha tawakal usaha.. insyaallah

      Padam
  11. 17 Ogos semalam? hehehe.. papaglamz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgk la tajuk etri ni di buat ble..

      Padam
  12. Eh.. sebaya la anak kite.. ni anak yg ke2.. baru je 2 bln lebih..

    BalasPadam
  13. atotototo da mula cari calon menantu ? patutlah emak dan ayah CT pening anak dia tak kawen lagi da tua bangka hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah sampai jodoh tak kira tua muda =P

      Padam
    2. kalau dah jodoh.. tak kira tua atau muda

      Padam