TIP UNTUK MENAMBAHKAN SUSU BADAN BERKESAN

/
7 Comments
Februari 15, 2015
Assalamualaikum


Anda dah tonton video kat atas tu? Tu adalah testimoni pengguna Shaklee yang menggunakan set menyusu. Alhamdulillah, dengan menggunakan Energizing Soy Protein, B-Complex, Elfalfa dan Vita-Lea beliau dapat menysuskan anak beliau walaupun sibuk bekerja. Alhamdulillah.

Bagi mereka yang ingin menambahkan susu badan, beberapa tips boleh diamalkan. Antarany:

1. PERAH (PAM) DENGAN KERAP DAN KONSISTEN
2. MINUM AIR SEKURANG-KURANGNYA 3 LITER
3. JANGAN SKIP MAKAN
4. KEKAL CERIA & SENYUM SELALU
5. AMALKAN SUPLEMEN SEPERTI SET PENYUSUAN SHAKLEE

Di dalam set penyusuan budget Shaklee, terdapat dua produk iaitu Energizing Soy Protein dan Alfalfa.
SET_IBU_MENYUSUSU

Energizing Soy Protein (ESP)
  • ESP merupakan minuman soya yang kaya dengan kandungan protin. Ia merupakan produk Shaklee yang paling hot di kalangan ibu-ibu.
  • 3 Khasiat utama yang menyebabkan ESP sangat laku:
    • Susu badan bertambah (…dan kebiasaannya semakin pekat)
    • Anda akan rasa cergas dan bertenaga sepanjang hari
    • Kulit menjadi licin, gebu and anjal
Alfalfa

  • Alfalfa adalah sejenis herba yang mempunyai 1001 khasiat. Nak senaraikan pun terlalu banyak. Sebab tu saya ada tulis entri khas tentang kelebihan & khasiat Alfalfa.
  • Fungsinya adalah:
    • Milk booster. Biasanya dalam 1-2 hari dah boleh rasa perbezaannya
    • Perapat ala-ala Kacip Fatimah (ada yang cakap lagi power… sendiri kena cuba)
    • Menghilangkan keputihan
    • Sebagai detox & menghilangkan bau badan
Terdapar testimoni yang menggunakan set ini. Papaglamz cerita testimoni isteri Papaglamz sendiri je la, Senang depan mata. Boleh klik entri >>>Demi Cinta Ku Tururkan Jua<<<

IZINKAN PAPAGLAMZ MEMBANTU ANDA MENYELESAIKAN MASALAH KEKURANGAN SUSU BADAN ANDA. WALAUPU PAPAGLAMZ NI SEORANG LELAKI.. JANGAN PANDANG KU SEBELAH MATA. Hehehehe..

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Rayyan Faizullah @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:




You may also like

7 ulasan:

  1. kekal ceria dan senyum selalu tu yang penting =)

    BalasPadam
  2. Yup.. air masak tu wajib. Bkn utk ibu menyusu je, bapak nye pn kne minum.. hihi.. bg kurabgkan buncit tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. air masak memang baik untuk semua orang, bukan cuma untuk ibu menyusu je

      Padam
  3. Minum air banyak, makan kurma, sawi, lobak putih, halba dsb juga membantu ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy selalunya bt air rebusan longan kering + kurma merah..

      Padam