Gambar Kenangan Black and White

/
2 Comments

Gambar hitam putih


Assalamualaikum

Gambar Tema Black and White | Baru-baru ni ade la PapaG edit-edit gambar yang ada dalam phone. Edit dengan tema black and white ataupun dalam bahasa melayu hitam dan putih. Tengok la hasil kerja tak seberapa dari PapaG ni. Edit guna application FoToRus dalam handphone je. Bukan photoshop segala bagai. Hehehe

black-and-white-picture

black-and-white-picture

black-and-white-picture

black-and-white-picture

black-and-white-picture
 
black-and-white-picture

Kesemua gambar ini mempunyai kenangan dan maksud yang tersendiri. Yang pasti kenangan itu akan tetap PapaG ingat sampai bila-bila. Enjoy...!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

  1. memang suka sangat gambar black & white ni..
    Nampak unik kan...old school gitewww

    BalasPadam

Google+ Followers

Blog Follower

Assalamualaikum

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Terima Kasih

With Love

-PapaG-