2.3.15

THROWBACK | ESP SETELAH 54 TAHUN MENGGEGAR DUNIA

Assalamualaikum

Adakah anda tahu? Energizing Soy Protein keluaran Shaklee telah berada di alam reality lebih 54 tahun. Lama kan. Kebolehan ESP bertahan selama itu dalah sebab fungsi dan keberkesanannya kepada pengguna. Itulah KEKUATAN kesemua produk keluaran Shaklee ni.
Untuk pengatahuan semua juga, Dr. Shaklee telah mencipta isolate proin yang pertama pada tahun 1961 dan bertahan sampai sekarang ni. Papaglamz akui ramai yang mengata tentang produ protein ni. Antaranya:

"Protein ni tak elok la. Sebab dari kacang soya. Mudah allergi"
"Propaganda US la nak bagi tau yang soya ni bagus. sebenarnya tak pon"

Walau apapun, Papaglamz menulis based on fakta depan mata. Kalau betul tak elok la, kenapa boleh bertahan sampai 54 tahun. Truely, banya yang dah dapat KESAN BEST daripada ESP ni. Wife Papaglamz sendiri. Bleh terjah entri >>>KERANA SAYANG KU TURUTKAN JUA<<<
Walau apapun, memang Papaglamz suggest ESP ni pada mereka-mereka yang inginkan tenaga express. Lagi-lagi di waktu pagi kan? Hari-hari Papaglamz akan ambil secawan ESP waktu pagi then tak yah sarapan dah. Tahan sampai lunch. Save budget breakfirst I Hahaha.

Ok la, kalau berminat nak mencuba ESP bagi tau Papaglamz yer. Lebih-lebih lagi bulan Mac 2015 ni ade promosi ESP yang meletop. Rugi x grab. 
p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:

4 ulasan:

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com